‘Disney na ledu’ predstavlja ‘Čarobna kraljevstva’: Očaravajuća avantura na četiri magične lokacije

U Zagrebu opet imamo priliku uživati u čarobnim umijećima na ledu sestara Ane i Else, i Olafa, likova iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena „Snježno kraljevstvo“

Također ćete gledati Munjevitog Jurića, kamionet Šlep i ostatak ekipe iz  Disney●Pixar animiranog filma Auti, kao i stanovnike čarobnog podvodnog svijeta iz filma „Mala sirena“ i omiljene likove iz filma „Priča o igračkama“  sada i na ledu

Disney na ledu nam nakon dvije godine donosi novu predstavu Čarobna kraljevstva, četiri Disneyjeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Hrvatsku 8., 9., i 10. prosinca! Čarobna kraljevstva predstavljaju omiljene likove iz Disney●Pixar Automobila, Male sirene, Disney●Pixar Priče o igračkama 3, zajedno sa Mickey Mouseom, Minnie Mouse, Paškom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvijezde Disneyjevog filma Snježno kraljevstvo. Ulaznice za spektakl u Areni Zagreb puštene su u prodaju.

Ulaznice za ovaj nesvakodnevni obiteljski izlazak mogu se kupiti putem sustava Eventim te na web stranicama www.eventim.hr i www.disneyonice.com.hr.  Informacije o prodaji grupnih ulaznica možete dobiti na telefon: +385 (0)1 2395750 ili na [email protected].

Predstava Disney na ledu – Čarobna kraljevstva održat će se u Areni Zagreb u sljedećim terminima:

– Petak 8. prosinca u 19:00 sati

– Subota 9. prosinca u 11:00, 15:00 i 19:00 sati

– Nedjelja 10. prosinca u 11:00, 15:00 i 19:00 sati

Sve informacije o izvedbama, cijeni i načinu kupovine ulaznica možete pronaći na službenoj web stranici www.disneyonice.com.hr.

Publika će zakoračiti u fantastični zimski svijet Arendella zajedno s princezama Anom i Elsom iz filma Snježno kraljevstvo, najgledaniji animirani film svih vremena, koji je osvojio prestižne nagrade BAFTA i Oscar. Ana, djevojka velikog srca, kreće na epsko putovanje sa smiješnim Snješkom Olafom i robusnim brđaninom Kristoffom kako bi pronašla svoju sestru Elsu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendell i okovale ga vječnom zimom.

„Naše stvaranje Arendella i vizualna veličanstvenost na ledu na čaroban način transformiraju pozornicu iz ljeta u zimu,“ navodi producentica Nicole Feld. „Iako djeluje veoma očito da se Snježno kraljevstvo uklapa u okružje ledene površine, Disney na ledu dodirnut će osjećaje publike svojim inovativnim elementima i najboljim svjetskim klizačkim umijećem.“

Iz Kurble Bistre na ledenu površinu stižu nam likovi iz Disney●Pixar filma Auti; Munjeviti Jurić, kamionet Šlep i ostatak ekipe u prirodnoj veličini. Zahvaljujući umjetničkom umijeću izrade kostima i animatronici, likovima se pomiču oči i usta pri svakoj kretnji i okretu na ovom ledenom drumu. Kamionet Šlep će nas zabaviti svojim ludorijama, dok će nas ostali likovi iz Auta oduševiti skokovima, piruetama i razuzdanom zabavom.

Čarobna kraljevstva povezuje tradicionalne i suvremene Disneyeve priče,” rekao je producent Kenneth Feld. “Publika će biti oduševljena Kurblom Bistrom u kojoj će se susresti s nezaboravnom družinom automobila, stvorenih za akciju na ledu. Gledat ćemo likove iz svevremenih, omiljenih priča Mala sirena Disney●Pixar Priče o igračkama 3 i otkriti priču punu akcije, čarolije i nezaboravnih likova iz Snježnog kraljevstva.”

Kako bi stvorili Čarobna kraljevstva, dvojac otac – kćerka okupio je talentiran i nevjerojatno kreativan tim koji se sastoji od redatelja Jaya Smitha, Patty Vincent (rediteljice točki Priča o igračkama 3 Snježno kraljevstvo), scenarista Jerryija Bilika, koreografkinje i dvostruke dobitnice nagrade Emmy, Sarah Kawahare, Cindy Stuart (koreografkinje Priče o igračkama 3 i Snježnog kraljevstva), kostimografkinje Cynthiae Nordstorm, Scotta Lanea (kostimografa točke Priča o igračkama), kostimografa točke Snježno kraljevstvo, nominiranog za nagradu Emmy, Gregoryja A. Popyluka, dizajnera svijetla Petera Morsea, dizajnera svijetla točke Priče o igračkama 3, Alexa Reardona, dizajnera svijetla točke Snježno kraljevstvo  Sama Dotyja i scenografa Jeremyja Railtona.

Za potpunu listu gradova s datumima izvođenja predstava, posjetite našu Disney na ledu web stranicu (http://www.disneyonice.com) i informirajte se o svim aktualnostima putem društvenih mreža:

Predstavnici medija za više informacija mogu posjetiti www.feldentertainment.com/WorldsOfEnchantment.

Fotografije možete pronaći na linku www.feldentertainment.com/hrp (username: feldmedia; password: photos).

O Feld Entertainmentu

Feld Entertainment vodeći je producent i promoter obiteljskih predstava uživo, koje publici popravljaju raspoloženje i daruju im nezaboravna sjećanja. Svake godine ove predstave vidi 30 milijuna ljudi. Predstave Feld Entertainmenta gostovale su u više od 75 zemalja, na šest kontinenata, uključujući i Ringling Bros. and Barnum & Bailey, Monster Jam, Monster Energy Supercross, Nuclear Cowboyz, AMSOIL Arenacross, Disney on Ice, Disney Live! i Marvel Universe LIVE!. Više informacija o Feld Entertainmentu možete pronaći putem linka: www.feldentertainment.com.


Komentari