CENTAR KNAP OTVARA SVOJA VRATA: Do kraja mjeseca i sami se okušajte u njihovim radionicama

Facebook

Centar KNAP otvara svoja vrata za sve posjetitelje od ponedjeljka 26.9. do petka 30.9. 2016.
Svi koji žele doći pogledati što je i gdje je KNAP te kako rade, dobrodošli u Ivanićgradsku 41a. Ako želite možete se i sami okušati na raznim plesnim, dramskim, likovnim ili glazbenim radionicama za djecu, mlade i odrasle.

U sklopu tjedna otvorenih vrata u atriju centra biti će predstavljen i zanimljiv projekt Park znanosti, koji će sigurno razveseliti i zainteresirati male i velike.

Uz program otvorenih kreativnih radionica održati će se i program Vrtić u kvartovskom kinu u suradnji udrugom Djeca susreću umjetnost, kada nam u goste dolaze mališani iz peščenićkih vrtića Cvrčak i Duga kako bi se upoznali s filmskom umjetnošću uz animirani film Ernest i Celestine.

Na programu je i zanimljivo predavanje, koje će sigurno koristiti roditeljima svih školaraca, a radi se o besplatnom savjetovanju za roditelje o unaprijeđenju strategija učenja za djecu koje će se održati u petak 30.rujna u 19.00h.

Sve posjetitelje centra KNAP očekuje veliko iznenađenje koje priprema street-art umjetnik svjetskih razmjera – CHEZ koji je krenuo s izradom novoga murala u atriju našeg centra, u sklopu naše već dobro poznate akcije – Volim Pešču.


Komentari