Pernara će iz Sabora odsad izbacivati u poštenim cipelama

Foto: Josip Novosel, Flash.hr

Najosebujniji saborski zastupnik Ivan Pernar pažnju privlači Facebook objavama, govorima u Saboru, nekada je snimao i videe, no najviše ćemo ga pamtiti po performansima na njegovom radnom mjestu.

Neno Strugar, inače hrvatski kralj cipela koji je proglašen za jednog od 500 najboljih proizvođača cipela na svijetu, odlučio je Pernarovom modnom krahu stati na kraj.

Sreo ga je, piše Flash.hr, u teretani i poručio da ne može u tenisicama dolaziti u Sabor.

“Ako te već izbacuju svako malo iz Sabora, daj neka te izbace u poštenim cipelama. Dođi jedan dan do mene da ti napravim cipele po mjeri”, kazao je Strugar.

FOTO: Patrik Macek/PIXSELL

Znamo da odijelo ne čini čovjeka i da je sadržaj uvijek važniji, no Pernar treba poraditi i na jednom i na drugom ionako.

Pernar nije previše obraćao pažnju na odijevanje, naprotiv, dolazio je u Sabor u tenisicama, običnim kratkim majicama, pustio je i bradu i gotovo pa počeo njegovati taj zapušteni stil.

No, u svom je ormaru ubrzi ipak našao mjesta i za odijela, ali ne i za cipele. Naravno da su tenisice udobnije, no nitko nije mogao znati da će ga zaštitari iznositi iz sabornice. I tada smo ugledali njegove tenisice. Naposljetku je priznao da ljudi lakše slušaju nekog tko je lijepo odjeven, a i bolje da ga zaštitare iznose modno osvještenog.

Cipele Strugar – Ivan Pernar
Foto: Josip Novosel, Flash.hr

Strugarovi djelatnici su uzeli Pernarove mjere, a za nekih mjesec dana bi trebao osvanuti u Saboru u novim handmade cipelama. Nakon što je objasnio Neni Strugaru važnost monetarne reforme, štetnost uvođenja eura i uputio ga u probleme ovršnog zakona, uputio se doma.

Zanimljivo je da je Strugar radio cipele za Davis Cup reprezentaciju, naše nogometaše, ali i za srpskog premijera Aleksandra Vučića.


Komentari