Javila se nestala Danijela: ‘Godinama me tukao’. Huse: ‘Udario sam ju samo jednom!’

Danijela je na njegov račun iznijela oštre optužbe.

Danijela Janković Hrnčić, 24-godišnja majka iz Donjeg Stupnika kraj Zagreba, javila se iz inozemstva i tvrdi kako je pobjegla zbog nasilnog muža.

Nakon potrage i lociranja njenog mobitela u Njemačkoj, prvo se javila majci Nadi kojoj je ostavila dijete. Njen muž Huse, prvotno je kazao da mu je bitno samo da je dobro, no nakon Danijelnog javljanja, povrijeđen činjenicom da se njemu nije javila, zapitao se ‘kakva je to majka’?

Danijela je na njegov račun iznijela oštre optužbe.

“Svi su mislili da imamo idealan brak, svi osim ljudi na mom poslu. Svaki dan dolazila sam u suzama ili s modricom na oku. U zadnje dvije godine me nije tukao, ali prije toga jest. Redovito. Njemu nije trebalo puno povod”,  kazala je za 24sata.

“Malo mi je bolje sad, ali me on i dalje uznemirava. Ne znam odakle mu moj broj, šalje mi prijeteće poruke. Deset godina sam trpjela nasilje, zbog njega sam pobjegla, ali ni sad nemam mira”, kazala je Danijela i naglasila kako joj je bilo zabranjeno imati prijatelje ili koristiti društvene mreže.

Ovo potvrđuje i njezina majka.

“Ona je dijete ostavila kod mene jer je znala da će ovdje biti na sigurnom. Čim mi se javila, Huse je došao u Trogir po njihovu kćer i odveo je u Stupnik”, kazala je.

Huse, pak, tvrdi da Danijela izmišlja.

“Udario sam Danijelu samo jednom, prije dvije godine, kad smo imali veliku raspravu, ali nam se odnos poslije poboljšao” kazao je, no Danijela iznosi drugačiju verziju događaja.

“Prije dvije godine toliko me istukao da sam morala liječniku. Oni su obiteljsko nasilje obvezni službeno prijaviti, i tad je on dobio četiri mjeseca uvjetno. Radila sam na samoposlužnoj liniji u restoranu, bilo mi je jako neugodno. Šminka to nije mogla prekriti. Huse je zbog svega osuđen na četiri mjeseca uvjetno”, kazala je.

Huse tvrdi kako je to sve prošlost koje se srami te ističe kako “samo želi da mu se vrati jer bez nje nema smisla živjeti.”

 


Komentari