Bloger Krule predložio je nove urnebesne poreze

FOTO: Facebook / Bloger Krule

Blogera Krulu inspirirale su najave novih poreza na mobitele.

Najava novih poreza na mobitela, podigla je veliku prašinu u javnosti. Na ovaj porez osvrnuo se i poznati Bloger Krule koji se dosjetio svih poreza koje još nemamo u Hrvatskoj.

Među njegovim idejama je Ukoparina, porez kojim  bi svi pokojnici koji se ukapaju na dubinu od 2 metra, plaćali veći porez od onih koji se ukapaju pliće.

Pokojnici koji se samo polegnu na zemlju i zatrpaju kamenjem, ka u romanu “Zagor Te-Nej”, oslobođeni su poreza… ali plaćaju kamenarinu.’, napisao je Bloger Krule.

Bez poreza nije prošao ni Facebook profil, jer je Bloger Krule predložio Lajkarinu. Ona bi ovisila o broju lajkova statusa na facebooku, osim ako lajkate objave Vlade RH. Oni koji bi šerali Vladine objave, imali bi porezne olakšice te prednost pri upisu djece u vrtiće, 14 000 kn za svako novorođeno dijete i vreću od 50 kila griza.

Među porezima nalaze se Tetovažarina, Pedalarina, Zapuharina te  Teparina za one koji ne razgovaraju književno s malim bebama.

Osim poreza na mobitele, mogao bi se uvesti porez Nejavljarina jer mobitel služi da bi se javili a ne, ne javili.

Svatko tko ima luksuz da mu HEP dođe isključiti struju, trebao bi platiti HEP-arinu, dok za treptanje više od 15 360 puta morate platiti Treparinu.


Komentari