Todorićeva kćer osnovala novu tvrtku i razbjesnila poznatu voditeljicu: ‘Sram vas bilo! Odstupite s funkcija jer ih niste dostojni!’

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Tvrtka Srculence registrirana je za niz aktivnosti.

Iva Balent, bivša direktorica marketinga Agrokora, 8. svibnja osnovala je tvrtku Srculence na adresi Voćarska 53, gdje je njezina majka Vesna Todorić naslijedila stan.

Kako se navodi u sudskom registru, tvrtka Srculence registrirana je za niz aktivnosti od trgovine, poslovnog savjetovanja i promidžbe, preko prodaje nekretnina, energetskog certificiranja, turizma i cateringa, pružanja medijskih usluga, pa sve do usluga kreditiranja.

Balent je i svoje korisničko ime na Instagramu promijenila u ‘Srculence___’

Srculence je srpski deminutiv riječi srce, a hrvatski deminutiv te riječi je srdašce.

‘Sram vas bilo!’

Na ovu se situaciju obrušila i poznata voditeljica Vjekoslava Bach, koja kaže da joj nije jasno kako netko tko je u upravnom odboru tvrtke koja je dužna milijarde i milijarde eura, ruši Hrvatsku i hrvatski narod može osnovati firmu. Kao primjer je dala svoju susjedu koja ne može uzeti novi broj jer nije platila račun za mobitel, a Todorićevoj kćeri dopušta se otvaranje nove tvrtke.

“Odstupite sa funkcija jer ih niste dostojni. Sram vas bilo u ime svih onih koji rade da bi vi sjedili u foteljama i ovakvima dali da nas rade budalama”, kazala je ogorčena voditeljica.

 

vjekoslava bach


Komentari