SVI ŽELE POBJEDITI U SHOWU ‘JA TO MOGU’: Iako teško ozlijeđeni ovi hrabri finalisti ipak će nastupiti? (FOTO)

Facebook

Od natjecatelja se traže doista teške pa za neke čak i nemoguće stvari, a neki natjecatelji već su zaradili ozbiljnije ozljede, no, to ih nije pokolebalo pa su svi hrabro odlučili nastupiti.

Iako se isprva činio kao dosta mlak show koji više služi za promociju nekih hrvatskih zvijezda, na kraju se ispostavlja kako je riječ o jednoj od najizazovnijih emisija koje su se ikada emitirale u Lijepoj našoj. Od natjecatelja se traže doista teške pa za neke čak i nemoguće stvari, a neki natjecatelji već su zaradili ozbiljnije ozljede,  no, to ih nije pokolebalo pa su svi hrabro odlučili nastupiti.

Puno se pričalo početkom tjedna o ozlijedi Lane Jurčević koja je trenirajući za svoju točku na trapezu ozlijedila mišić noge i tetivu kuka, a liječnici su joj pripisali strogo mirovanje. No, čini se kako Lana nema namjeru preskočiti današnju finalnu emisiju koja ide uživo u 20 sati.

Facebook
Facebook

“Vidjet ćemo što će biti do subote i hoću li moći išta ili ću samo sjediti i davati podršku mojim kolegama iz showa koji su se isto tako maksimalno dali u to, ali nema potrebe da se radi od mene ‘tuka koja kuka’ na nivou koji uopće nije, pored teških i neizlječivih bolesti koje ljudi imaju. Ovo moje će kad tad proći i to sad više nije bitno”, kazala je prije nekoliko dana Lana kada se naveliko govorilo kako zbog ozlijede neće nastupiti u subotu.

No, kako doznaje 24sata.hr, Lana bi ipak mogla nastupiti u večerašnjoj emisiji. “Mirujem, ali nisam još odustala. Pokušavamo naći način da se točka izvede, a da se dodatno ne ozlijedim. Mozgamo i tražimo riješenje jer želim biti sa svojom ekipicom u zadnjoj emisiji.”, kazala je Lana uoči nastupa.

No, Lana nije jedina koja je zbog emisije ozbiljno stradala. Njezin natjecateljski kolega, glumac Slavko Sobin, također je stradao pri vježbanju za točku plesa oko šipke. Zbog upaljenog živca u leđima trpio jake bolove. Uz njih ozlijeđen je bio i Marko Tolja koji se krivo odrazio na treningu akrobatske košarke i ozlijedio međuberedne mišiće, propustio treninge i na koncu morao na terapiju magnetima.

Lana nije jedina koja će u finalnu emisiju ući ozlijeđena jer je stradao i Ivan Vukušić. Voditelj je zaradio ozljedu vježbajući svoju točku na skejtbordu, a stradale su mu prepone. No, kazao je kako će u finale ići i kako će dati sve od sebe.

Facebook
Facebook

Sigurna je jedna stvar. Dobili smo ozbiljan natjecateljski show s jednako tako hrabrim i predanim natjecataljima, a finale će svakako biti zanimljivo. U finale su ušli Davor Bilman koji vodi s 25 bodova, druga je Lana s 22 boda, 16 bodova imaju Ana Majhenić, Jelena Glišić, Ivan Vukušić, Slavko Sobin i Tamara Loos, a posljednji je Marko Tolja s 13 bodova. Finalna emisija emitira se danas, 16. siječnja, u 20 sati na HRT 1.


Komentari