Već se neko vrijeme šuška o izlasku paprene i kontroverzne knjige bivše SDP-ovke i bivše opredsjednice ORAH-a Mirele Holy.

Čini se da je vrijeme čekanja na objavljivanje ovog potencijalnog bestsellera konačno završilo.

Šokantan sadržaj

Prema posljednjim informacijama, knjiga se upravo nalazi u prijelomu, a objavu bismo mogli dočekati već krajem ove veljače ili početkom ožujka, prenosi Večernji.hr.

Nema sumnje da će knjigu odmah po izlasku dočekati prava bura reakcija. Mirela je u knjizi odlučila otkriti prljave tajne iz domaćeg svijeta politike i ostalih elitnih društvenih slojeva, a spominje se zastupljenost šokantnih tema poput pedofilije, seks skandala i uživanju u narkoticima u krugovima hrvatske elite.

Knjiga Mirele Holy nosit će naslov Vražica nosi Pradu, a bogovi konfekciju: Pret-a-porter priče o politici i moći. Iako na prvu loptu tematikom i stilom ova najavljena publikacija podsjeća na slične, u nas popularne književe uratke, poput Gole istine Nives Celzijus ili Seks skandala Izabele D., ono što će zasigurno zainteresirati mnoge za Mirelinu knjigu jest činjenica da će ovoga puta o prljavim tajnama domaćih moćnika moći doznati iz pera poznate hrvarske političarke.

Ova publikacija nije prvi spisateljski rad gospođe Holy, jer ona iza sebe već ima objavljene publicističke naslove Apokalipsa (1991.), Mitski aspekti ekofeminizma (2007.) i Komunikacijske strategije magije (2012.) koju je objavila u suautorstvu s novinarkom Sonjom Hodak.

Moćnici na udaru

Provokativne priče u Mirelinoj novoj knjizi predviđene su za čitanje putem “političkih ključeva”. Mirela najavljuje da će u knjizi prozvati mnoge poznate i utjecajne hrvatske ličnosti, no bez otkrivanja identiteta ljudi o kojima piše.

Pisanje knjige privela je kraju još prošle godine, no do sad ju je dorađivala.  Večernji.hr ističe kako je u mnogim pričama u knjizi, usprkos potrebnom čitanju u odgovarajućem ključu i nespominjanu osobnih imena, dosta lako prepoznati bivšeg premijera Milanovića.

Preostaje nam strpljivo pričekati na konačno objavljivanje knjige koja je već i sad uznemirila mnoge, a sigurni smo da burnih reakcija po objavljivanju neće uzmanjkati.

>>> Napasnik u zagrebačkom salonu za masaže: Klijentica ležala na trbuhu, u jednom trenu osjetila njegovo spolovilo

Komentari