Iskrena poruka Elle Dvornik: ‘Bila sam puna planova, a onda mi je život opalio šamarčinu’

Svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama Ella Dvornik uputila je novogodišnju čestitku u kojoj su se mnogi prepoznali.

“Započela sam 2017. puna planova. Sve sam isplanirala, odlučila sam da ću biti organiziranija nego inače. Spontana putovanja postat će dobro isplanirani poslovni putovi. Odlučila sam ustvari biti nešto sto nisam, sto ne znam biti i sto mi nije prirodno… i život mi je kao i uvijek opalio šamarčinu. Zaboravila sam možda na trenutak da uzbuđenje i iznenađenje i čine najveće užitke u životu, da su mi najsretniji trenuci bas oni koje nisam planirala.

Potrošila sam vrijeme planirajući stvari koje su doslovno pale u vodu onog dana kada sam saznala da sam trudna. Zanimljivo kako u 3 godine se nije dogodilo i onda se bas dogodi kad ja odlučim nešto promijeniti. Bas mi je reklo tijelo “e pa nećeš!” Cijela godina koju sam planirala je opet odjednom postala uzbudljiva i spontana. Nisam znala sto ce me sve pronaći na putu.

Bilo me je strah, preispitivala sam sebe, svoj posao, svoje cijelo postojanje. Trbuh se povećavao, i ja sam stalno čekala da se nešto dogodi. Sada ispada da mi je trudnoća bila valjda najbolje iskustvo života. U trudnoći sam se osjećala najbolje ikada. Imala sam najviše samopouzdanja i bila sam si najzgodnija. Nije me opterećivala moja figura niti kako mi nešto stoji. Tih 8 mjeseci sam bas uživala u životu.

Na kraju 2017. Dočekala me Balie. Ni ona ne voli planove pa je umjesto 06.12 došla 12.11. I sada opet proživljavam uzbudljive trenutke svog života, a nisam ih planirala. Ako vam ista mogu zaželjeti ove godine to je da ne planirate, da se ne brinete i da pustite život da ide svojim tokom. Ako vam uzbuđenja fali, uzbuđenje će vas naći negdje na putu. Sretna vam bezbrižna 2018. godina”, napisala je Ella te zaradila skoro trideset tisuća lajkova.

 

Zapocela sam 2017. Puna planova. Sve sam isplanirala, odlucila sam da cu biti organiziranija nego inace. Spontana putovanja postati ce dobro isplanirani poslovni putovi. Odlucila sam ustvari biti nesto sto nisam, sto ne znam biti i sto mi nije prirodno… i zivot mi je kao i uvijek opalio samarcinu. Zaboravila sam mozda na trenutak da uzbudenje i iznenadenje i cine najvece uzitke u zivotu, da su mi najsretniji trenutci bas oni koje nisam planirala. Potrosila sam vrijeme planirajuci stvari koje su doslovno pale u vodu onog dana kada sam saznala da sam trudna. Zanimljivo kako u 3 godine se nije dogodilo i onda se bas dogodi kad ja odlucim nesto promjeniti. Bas mi je reklo tijelo “e pa neces!” Cijela godina koju sam planirala je opet odjednom postala uzbudljiva i spontana. Nisam znala sto ce me sve pronaci na putu. Bilo me je strah, preispitivala sam sebe, svoj posao , svoje cijelo postojanje. Trbuh se povecavao, i ja sam stalno cekala da se nesto dogodi. Sada ispada da mi je trudnoca bila valjda najbolje iskustvo zivota. U trudnoci sam se osjecala najbolje ikada. Imala sam najvise samopouzdanja i bila sam si najzgodnija. Nije me opterecivala moja figura niti kako mi nesto stoji. Tih 8 mjeseci sam bas uzivala u zivotu. Na kraju 2017. Docekala me Balie. Ni ona ne voli planove pa je umjesto 06.12 dosla 12.11 :) . I sada opet prozivljavam uzbudljive trenutke svog zivota, a nisam ih planirala. Ako vam ista mogu zazeljeti ove godine to je da ne planirate, da se ne brinete i da pustite Zivot da ide svojim tokom. Ako vam uzbudenja fali, uzbudenje ce vas naci negdje na putu. Sretna vam bezbrizna 2018. Godina.

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)


Komentari