Saša Broz narugala se Čiliću i njegovoj ozljedi neobičnom fotkom

FOTO: Facebook/ Saša Broz

Sa svih strana stižu komentari i mišljenja o Čilićevom porazu i ozljedi.

Hrvatski tenisač Marin Čilić ipak nije uspio pobjiediti u finalu Wimbledona. Roger Federer je s 3:0 (6:3, 6:1, 6:4) pobijedio hrvatskog tenisača i osvojio je svoj osmi Wimbledon i čak 19. Grand Slam turnir u karijeri. Ovom pobjedom Federer je prestigao velikog Petea Samprasa po broju osvojenih Wimbledona.

Razloge Čilićevog poraza prvi je otkrio naš poznati analitičar Slaven Letica oglasivši se na svom Facebook profilu.

“Marina je uništila trema, možda i ozljeda. Bio sam u krivu kad sam najavio njegovu pobjedu. Moj Frane Letica je bio u pravu kad je prognozirao laku pobjedu Rogera Federera 3:0”, prokomentirao je Letica.

>>> Poznati analitičar prvi otkrio razloge Čilićevog poraza

‘Marin ima probleme sa žuljevima’

Podsjetimo, izjavu je dao i Zdenko Čilić, Marinov otac, koji je otkrio koji je pravi razlog Čilićeva ‘pada’ u finalu.

“Sretan sam. Finale je velika stvar, ali malo sam nezadovoljan što je Marin na kraju pukao. Najviše mi je žao zbog njega, ali žao mi je i zbog svih njegovih fanova koji su očekivali da će danas Marin dati sve od sebe. Dao je on sve od sebe, u to uopće ne sumnjam, ali nije išlo”, izjavio je Zdenko Čilić za HRT.

Marin je imao problema sa žuljevima koji su itekako utjecali na njegov performans u finalu i vjerojatno je zbog toga Federer imao dosta lak posao.

”Znali smo da Marin ima probleme sa žuljevima. Javio nam je jučer još, ali znate kako je to s roditeljima. Nije nas želio s tim previše zamarati jer je znao da ćemo se previše brinuti. Samo je rekao da ne brinemo i da će sve biti u redu. Međutim, čini mi se da nisu samo žuljevi bili problem. Mislim da ga je neka druga ozljeda također usporila. Šteta, no Marin je dao sve od sebe, danas je Federer bio bolji, ali znam da će kad-tad doći taj dan kad će Marin ostvariti svoj san, a to je naslov u Wimbledonu”, kazao je Zdenko Čilić.

‘Toliko o tri i pol žulja iz Wimbledona’

Čilića i žuljeve komentirala je i Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita. Na svom Facebook profilu objavila je fotografiju stopala balerine i ostavila oštru poruku.

“Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake !! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se ‘oprosti’ uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona !!”, napisala je Broz na svom Facebook profilu.


Komentari