Počela je nova sezona showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’: Svi pričaju samo o ovom detalju!

Screenshot

Splićanka Maja rasturila u prvoj emisiji, ali to nije ono što je osvojilo gledatelje!

U prvoj emisiji nove sezone showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnijela Maja Bajamić, odnosno Aretha Franklin! Transformacija je to koja je oduševila i žiri i publiku:

U showu se ove godine natječu Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić i radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić. Odlične nastupe prve večeri imao je i Drele koji je izveo ‘Svijet glamura’ od Hladnog piva te Amel Ćurić koji se transformirao u Massima.

Osim nastupa, publika je veliku pažnju poklonila novom izboru žirija koji sada čine bivši pobjednici ovog showa – Nives Celzijus, Damir Kedžo, Saša Lozar i Mario Petreković. Vijest je to koja je oduševila publiku koja se već neko vrijeme bunila protiv stare postave žirija.

Nema gospođe Bagarić.Taman da se ništa drugo nije promijenilo, to je već olakšanje. Odlična ideja da bivši pobjednici budu stalni žiri”, “Napokon! mislim da nitko od njih ne može biti iritantniji od Bagarićke”, “Nadam se da ovo nije kombinacija samo za prvu emisiju. Stari žiri je dozlogrdio i vragu i njegovoj materi! Ove bih gledala”, samo su neki od komentara koji su podržali odluku produkcije o promjeni žirija!

Autor: R.A.

 

 


Komentari