(FOTO) Nad ovim trapericama poznatog brenda zgražaju se žene diljem svijeta

FOTO: Wiki

Moda ponekad zaista zna šokirati.

Poznati brend TopShop “izbacio” je novi model traperica i malo je reći da su njihovi kupci šokirani. Ovaj odjevni predmet deklarirali su kao “mom jeans”, odnosno “mama-traperice”, i kao da nije dovoljno što ovakav kroj zapravo nikome ne laska na traperice su dodali plastična koljena.

Visoki struk, vrečasti kroj i široke nogavice mogu si, pod krinkom mode, priuštiti mršavice, malo kome će to izgledati lijepo, ali ako je nešto “in” onda i prolazi. Uz to ove traperice su i poderane, što je trend koji već nekoliko sezona ne izlazi i mode, i to bi sve prolazilo da su na koljenima jednostavno ostale rupe. Ali ne.

Umjesto toga dodana je prozirna plastika i baš nikom na svijetu nije jasno što se ovdje dogodilo.

FOTO: TopShop
FOTO: TopShop

Ove traperice navodno bi trebale odisati “futurističkim štihom”, a zasada su naišle na samo negativne kritike žena jer su jednostavno ružne. Ipak, ne sumnjamo da će pronaći svoju publiku, ako nigdje , među hipsterima i modnim blogerima. Nakon toga, vjerojatno, slijede i djevojčice koje pod svaku cijenu žele biti predvodnice modnih trendova, pa nekako ne sumnjamo da ćemo koji primjerak ovih hlača vidjeti i na zagrebačkoj špici.

Ako ste možda vi zainteresirani za njih, morat ćete izdvojiti nešto više od 400 kuna, odnosno 49 funti.


Komentari