(FOTO) Adrenalin joj u krvi: Sandra Švaljek se pridružila bajkerima

Po svemu sudeći voli brzu vožnju.

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek jutros je razgovarala s građanima u Hrašću i Maloj Mlaki o problemima tog dijela Zagreba, a potom se susrela s bikerima moto kluba „Bandogs“ koji su joj pružili podršku.

Svaljek_moto3

U Hrašću su građani istaknuli problem nedostatka vrtića i neispunjenog obećanja o njegovoj gradnji, nepostojanje nogostupa i loše prometne infrastrukture. U Maloj Mlaki građani su odveli Švaljek na divlja odlagališta glomaznog otpada.

Okupljeni mediji postavili su pitanje o direktnoj komunikaciji s građanima tijekom kampanje, a Švaljek je odgovorila: „Građani najbolje vide probleme, ali i predlažu rješenja. Često me pitaju koji su moji potencijalni birači, a ja kažem – svi koji žele promjene.“

Svaljek_moto2

Nakon predstavljanja programa Sandra Švaljek se na Trešnjevci družila sa zagrebačkim bikerima iz MK „Bandogs“. Druženje je započelo ispred puba na Rudešu gdje su se bikeri okupili, a Sandra Švaljek je iznenadila okupljene dolaskom na motoru.

Nakon vožnje i silaska s motora, medijima je izjavila: „Danas su me došli podržati bikeri i meni je to jako drago. Provozali smo se jedan krug“.

Svaljek_moto1

Sandro Mario Jelić, tajnik moto kluba „Bandogs“ dao je podršku u ime svoje skupine. „Podržavamo Sandru Švaljek jer je jednostavno najbolji kandidat i vrijeme je za promjene“ rekao je Sandro te istaknuo loše stanje prometnica i nedostatak parkinga kao veliki problem sigurnosti ove skupine sudionika u prometu.

Nakon susreta ispred puba na Rudešu Sandra Švaljek se zajedno s bikerima uputila na drugu lokaciju i okupljalište bikera na Knežiji gdje se nastavilo popodnevno druženje uz kotlovinu.


Komentari