(FOTO) Mamić se pohvalio novim članom Dinama, koje pojačanje!

Facebook

Jan Lecjaks i Tongo Doumbia pojačali su Dinamovu momčad, a Mamić je dogovorio još pojačanja, ali ne za teren niti klupu već za svečanu ložu.

Dinamov savjetnik, a nekada izvršni predsjednik toga kluba, Zdravko Mamić odradio je zajedno s aktualnim čelnicima kluba veliku čistku. U jednom danu “pala” su dva “kapitalca”, otišao je Ivajlo Petev i najplaćeniji igrač Sammir, a za novog stratega nije doveden niti jedan skupi stranac, već je postavljen klupski čovjek Mario Cvitanović. Uz to najavljuju se još neki odlasci, Pivarić navodno, a Mamić je najavio i još jedno pojačanje.

Jan Lecjaks i Tongo Doumbia pojačali su Dinamovu momčad, a Mamić je dogovorio još pojačanja, ali ne za teren niti klupu već za svečanu ložu. Eto, Dinamo je dobio novu članicu zvučnog prezimena, a riječ je o Ivani Trump, bivšoj supruzi aktualnog predsjednika SAD-a, a učlanila se u društvu Shanaelle Petty, 21. Miss Universe Hrvatske.

“Hrvatski sportaši i sportski klubovi najbolji su promotori Lijepe naše u svijetu, a dokaz tome je i činjenica da je Ivana Trump postala član Dinama. Dinamovu zastavicu joj je u ime kluba uručila 21. Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty, a gospođi Trump želim dobrodošlicu u klub navijača najboljeg hrvatskog kluba”, poručio je Mamić preko svojeg Facebook profila.


Komentari