Zvijezda 90-ih: U showu TLZP svi se zapitali kamo je nestao Ilan Kabiljo, evo gdje je danas!

Danas u Beču živi običan, jednostavan život, a devedesetih je “drmao” glazbenom dance scenom Hrvatske.

U zabavnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato na Novoj TV Ana Gruica sjajno je utjelovila Ilana Kabilja s pjesmom ”Kad nema ljubavi”.

„Lijepo si taj nazalni nas stavila. Muška energija apsolutno, ja evo da ne znam da si ti. Glas si fino kontrolirala. Super!“ čestitala joj je Sandra, a Bojana je dodala: „Mi kao glumci znamo kako je teško skinuti nekoga tko nije poznat po nekoj gestikulaciji. Sjajno si odradila. Svaka čast!“

Izborom upravo Ilana Kabilja oduševljena je bila i sama Gruica, a prije emisije glavno pitanje bilo je – gdje je Ilan Kabiljo danas. I dok je Gruica izjavila da ga treba pustiti na miru, gdje je da je, Ilanov menadžer i jedan njegov prijatelj za Dnevnik.hr riješili su dilemu:

“Ilan već dugo živi u Beču sa suprugom Anom, a u Hrvatsku dolazi tek rijetko”, kazao je menadžer Zoran Škugor. Isto potvrđuju i njegovi prijatelji koji danas teško stupaju s njim u kontakt. “Nitko nema njegov broj, a nemoguće ga je nabaviti čak i od njegovog oca”, kaže jedan njegov prijatelj.

https://www.youtube.com/watch?v=u_EOY-drFi4

Ilan, sin također poznatog Alfija Kabilja, devedesetih je godina “drmao” domaćom dance scenom, smiješila mu se velika inozemna karijera, a zatim je “nestao”.

Slavu je stekao hitom “Kad nema ljubavi”, a tijekom svoje karijere surađivao je i s velikim imenima današnjeg glazbene scene kao što su Nina Badrić, Ivana Banfić i Vanna.

Pohađao je Sveučilište Kalifornija u Los Angelesu gdje se glazbeno usavršavao i gdje su mu između ostalih predavale najveće svjetske zvijezde među kojima su i Ray Charles, Kashif i Whitney Houston. Već je s 15 godina skladao i producirao glazbu za reklame, televiziju i radio.

Danas u svojem svijetu živi običan, jednostavan život.


Komentari