ZBOG OVOG VOLIMO LJETO: Pet seksi haljina za manje od sto kuna (FOTO)

Photo editor (Mango/Zara/Bershka)

Ono što je lijepo ne mora biti i skupo, a ove haljine upravo to i dokazuju.

Da, da ljeto ponekad zna biti naporno zbog vrućina od kojih nije moguće niti disati. No, s druge strane ovo godišnje doba sa sobom nosi odmor, plaže, more, ali i ljetne popuste na kojima je najbolje upiknuti zgodnu haljinu. Lijepe haljine ne moraju biti skupe, a mi smo za vas pronašli nekoliko zgodnih koje koštaju manje od sto kuna.

Jednostavnu bijelu haljinu sa crnim rubovima možete nabaviti u Zari za 99,90 kuna. A uz preplanulu put i raspuštenu kosu odlično će pristajati, uz to ova haljina je praktična pa je možete odjenuti i za ljetne izlaske koji znaju potrajati do dugo u noć.

 

Zara 99,90 kuna
Zara 99,90 kuna

Šarena haljina asocijacija je na ljeto, a kada uz to u svojoj odjevnoj kombinaciji otkrijete rame uz seksi raspuštenu kosu užitak može početi. Za prekrasnu haljinu iz Zare valja izdvojiti svega 59,90 kuna, a kombinaciju nadopunite lijepim sandalama te zgodnom, ali jednostavnom narukvicom.

Zara 59,90 kuna
Zara 59,90 kuna

Haljina za 68,90 kuna može se nabaviti u Mangu, a bojama, oblikom i duljinom u potpunosti odgovara ljetu.

Mango 68,90 kuna
Mango 68,90 kuna

Još jednu haljinu u Mangu pronašli smo za 68,90 kuna. Jednostavna, a opet drugačija od drugih priča priču o vrućim plažama i romantici uz more.

Mango 68,90 kuna
Mango 68,90 kuna

Sa jednostavnom, uskom haljinom ne možete pogriješiti. Osim što je ugodna, kada je odjenete izgledati će neopisivo dobro. Nabaviti je možete i u crnoj boji, a u Bershki ćete za nju izdvojiti 79,90 kuna.

Bershka 79,90 kuna
Bershka 79,90 kuna


Komentari