UGRABITE SVOJ KOMAD: Svjetski modni brendovi na zimskom sniženju

pixabay.com

Zahvaljujući zimskom sniženju u Centru Kaptol sada se odjeća, obuća i modni dodaci poznatih svjetskih brendova mogu kupiti u pola cijene.

Sniženje od 50 posto na cijeli ili dio asortimana nude Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Seventy, Marella, IKKS i Nebo.
Cijela kolekcija za jesen i zimu talijanske modne marke Seventy snižena je 50 posto. Uz kapute i jakne tamo se sada posebno isplate kupiti torbe. Početna cijena većine modela torbi bila je tisuću, a sada stoje petsto kuna.Odlična kupnja može se obaviti i u Marelli te IKKS-u. U obje je trgovine sve sniženo 50 posto.
U trgovini Armani Jeans sniženje se kreće između 30 i 50 posto. U pola cijene mogu se, među ostalim, kupiti ženske traperice i muške trenirke.
U Burberryju je dio asortimana snižen 40 posto. Isti popust u Gantu vrijedi za cijelu zimsku kolekciju. Muškarcima se preporučuje posjetiti i Tommy Hilfiger. Obuća se sada tamo može kupiti u pola cijene, a prvi su put na popustu satovi i nakit. Taj popust trenutačno iznosi 30 posto.
Cijela zimska kolekcija talijanske Luise Spagnoli snižena je 30 posto. Toliki popust na sve odobrava i Gossip, trgovina koja nudi bunde, svečane haljine, torbe i modne dodatke.
Garderoba se u Centru Kaptol može oplemeniti i hrvatskim dizajnom. U Nebu je dio ponude snižen između 30 i 50 posto. Tako je svečanim haljinama čija je početna cijena bila 1900, nova 990 kuna.


Komentari