SVI ĆETE HTJETI U AVENUE MALL: U ovim trgovinama, očekuju vas odlični popusti

commons.wikimedia.org

Sve što vam treba obavite na jednom mjestu po najpovoljnijim cijenama.

Avenue Mall 10. ožujka kreće sa Sretnom Desetkom koja okuplja brojne fashion i beauty trgovine te supermarket u kojemu možete obaviti cjelokupnu kupovinu i ostvariti popust.

Konzumu ostvarite popust od 10% na cjelokupan iznos, Müller posjetite i ostvarite 10% popusta na cjelokupan asortiman, a u dm-u ostvarite 15% na kupovinu iznad 200 kuna te dodatne popuste do 40% na izdvojene proizvode.

Ukoliko ste u potrazi za novim proljetnim kombinacijama, iskoristite popuste od 20% do 60% među brojnim fashion trgovinama, a nikako ne propustite niti posebne prilike i ponudu u specijaliziranim trgovinama: osvježite dom zanimljivim detaljima ili obogatite svoju kolekciju gadgeta.

Iskoristite i popuste na proizvode kojima ćete naglasiti ljepotu, izgraditi zdravlje ili mišiće, a pritom na umu imajte i svoje kućne ljubimce na koje čeka širok asortiman ponude po posebnim cijenama.

Za još bolje iskustvo shoppinga, iskoristite posebne pakete i popuste u kafićima i Food Palaceu gdje vas čeka odličan jelovnik i ‘tete čuvalice’ u neposrednoj blizini – ukoliko zatreba pomoć za animaciju vaših mališana.

Sve detalje o popustima, kao i popis trgovina koje sudjeluju saznajte ovdje!


Komentari