Iskoristite priliku, preuzmite svoj poklon i darujte nešto drugačije svojim bližnjima

FOTO: HalPet

U adventskom razdoblju najviše smo okupirani razmišljanjima o tome što pokloniti svojim najdražima. 

Stiglo nam je najljepše doba u godini. Ugodna hladnoća rumeni nam obraze, a miris kuhanog vina i slatkih kolačića mami nas na ulice našeg grada. Nemoguće je ne primijetiti blještavu svjetlost božićnih lampica i veliki broj ljudi koji su došli sa svih strana Europe posjetiti najljepši, zagrebački advent.

U adventskom razdoblju najviše smo okupirani razmišljanjima o tome što pokloniti svojim najdražima. Teško je pronaći najbolji način na koji bismo im pokazali koliko nam je stalo, koliko nam znače i koliko želimo samo najbolje za njih. Zadnjih se tjedana u tim razmišljanjima našla i zagrebačka tvrtka HalPet, koja nam je nedavno predstavila 1. hrvatsku online trgovinu sadržaja za e-učenje – LPC online.

Upravo ta tvrtka osmislila je originalne i korisne poklone koji su dostupni baš svima. LPC online program poslovnog engleskog jezika, online testiranje njemačkog i francuskog samo su neki od njih, a pregled svih koji će biti dostupni u adventskim tjednima možete pronaći na HalPetovu blogu.

Tijekom adventa, svakog ćete četvrtka imati priliku odabrati jedan od ponuđenih poklona u tjednu koji slijedi, a on će vam biti dostupan od datuma navedenog uz određeni program. Svaki novi tjedan dočekat će vas nova ponuda programa, stoga ne zaboravite pratiti HalPetove tjedne novosti te HalPet i LPC Facebook stranice.

FOTO: HalPet
FOTO: HalPet

Radostan tjedan između Božića i Nove godine obilježit će božićna promocija LPC online programa posebno kreiranog za sve one koji žele spremno ući u novu godinu sa spretno postavljenim ciljevima.

Veseli advent u HalPetu krenuo je već jučer, a prijave za poklone u sljedećem tjednu su u tijeku. Na vama je samo da odaberete željeni program putem online-prijave, no požurite jer se za određeni program možete prijaviti samo do naznačenog datuma.

Nastavite širiti pravi božićni duh prosljeđivanjem prijave za HalPetove poklone članovima svoje obitelji, prijateljima ili kolegama i pomognite HalPetu da baš svakog daruje posebnim božićnim poklonom – znanjem.

Za više informacija o HalPetovu adventu kontaktirajte:
Rea Barabaš
[email protected]


Komentari