Arena Centar slavi rođendan: čekaju vas ekskluzivni popusti, niz poslastica i puno poklona

Arena Centar, jedan od najvećih i najpopularnijih shopping centara u Hrvatskoj, ovog vikenda napunit će velikih 7 godina! U tom veselom i slavljeničkom duhu, Arena je za sve svoje vjerne posjetitelje pripremila niz poslastica, puno poklona i ekskluzivnih popusta!

Tako svi posjetitelji, koji u iduća četiri dana posjete Arena Centar, mogu očekivati čak 40% popusta na najpoznatije svjetske modne brendove, zamamnu, šarenu rođendansku tortu i najbolju zabavu na svakom koraku, a za one najmlađe, tijekom vikenda (subota i nedjelja u 17h), bit će organizirana dječja predstava kazališta Smješko – Ježeva kućica.

Naravno, ni ovaj rođendan neće proći bez slavljeničkog fotografiranja, stoga će posebno za ovu priliku biti postavljena Fotkaona, koja će zauvijek zabilježiti slatke rođendanske trenutke i želje.

Ne propustite ovu sjajnu priliku za kupnju najdražih brendova uz ekskluzivne popuste i najzabavnije trenutke! Posjetite Arena Centar ovog vikenda, jer je ovo rođendansko slavlje na koje ste svi pozvani i koje ne želite propustiti… Više detalja saznajte na http://www.arenacentar.hr/hr/rodjendan/.


Komentari