UZ SVEČANU PROJEKCIJU AKCIJSKE KOMEDIJE: Total TV proslavio 10. rođendan u zvjezdanom društvu

Davor Puklavec/Pixsell

Slavlju su prisustvovala brojna poznata lica, a među njima je bio i zlatni olimpijac iz Rija Josip Glasnović.

Total TV, vodeći TV operator u regiji, koji se može pohvaliti novom V 2.0 platformom s preko 20 HD programa već u osnovnom paketu, te pružatelj usluge interneta i fiksne telefonije, sinoć je za birane uzvanike pripremio ekskluzivnu rođendansku zabavu. Povod je bila 10. godišnjica postojanja branda, a slavlje je održano u zagrebačkom Cineplexxu City Centra one East uz svečanu projekciju akcijske komedije Psi rata kojoj su prisustvovala brojna poznata lica poput zlatnog olimpijca iz Rija Josipa Glasnovića koji je došao u pratnji supruge Ane, tv urednika Tihomira Ladišića, glumca Renéa Bitorajca te voditelja Davora Dretara Dreleleta i Ane Miščević.

Nova platforma u HD rezoluciji

Nezaboravno druženje učinili su zaista posebnim čokoladni zalogaji i vrhunska vina posluženi prije filma, u kojima su uživale i stand-up komičarka Andrea Andrassy i pjevačica Ivana Marić.

U ime slavljenika okupljene je pozdravio direktor Total TV-a za Hrvatsku Krešimir Lovreček podsjetivši u kratkom govoru na kvalitetu zahvaljujući kojoj je Total TV postao TV operator broj 1 u regiji i pouzdani partner u više od 500 000 kućanstava. Ovo je bila prigoda i za predstavljanje nove V 2.0 platforme koja omogućuje praćenje najatraktivnijih programa u visokoj HD rezoluciji, novog izgleda web stranice te satelitskog interneta, nove usluge Total TV-a, tehnologije posljednje generacije koja omogućuje internetsku vezu u vašem domu ili poslovnom prostoru bez obzira gdje se oni nalazili.

Vodeći na tržištu

Direktor Lovreček istaknuo je i da je cjelokupna ponuda Total TV-a od prošle godine dostupna na svim prodajnim mjestima Technomarketa. Kako i dolikuje lideru u svom segmentu, Total TV je još jednom dokazao da vodeća pozicija na tržištu znači stalni rast i razvoj te brigu i za najmanji detalj od kojih svaki mora biti savršen.


Komentari