U Lidl stiže kolekcija s potpisom Heidi Klum

FOTO: Instagram/ Heidi Klum

Supermodel želi da njezina odjeća bude dostupna svima.

Heidi Klum, jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki svijeta dizajnirala je kolekciju odjeće za Lidl. Iz njemačkog trgovačkog lanca kazal su kako će odjeća biti pristupačna svima, što je i bio krajnji cilj.

Heidi je, pak, rekla kako se jako zabavljala dok je dizajnirala komade iz nove kolekcije. Supermodel trenutno je na televizijskim ekranima, ona vodi “Project Runway”, sutkinja je u talent showu “America’s Got Talent”, a članica je i žirija njemačkog showa “Germans’s Next Topmodel”.

Heidi je potvrdila i da će nova kolekcija zapravo odražavati njezin karakteristični stil. Ipak, BBC se zapitao hoće li kolekcija za Lidl imalo sličiti kostimima za Noć vještica, po kojima je Klum poznata diljem svijeta.

Sumnjamo da će odjeća biti toliko “divlja”, a sama Klum je vrlo uzbuđena i nada se da će se kupcima kolekcija svidjeti, baš kao što se svidjela i njoj.

Manekena je već dizajnirala za poznate modne kompanije poput Victora Secret-a, Birkenstocka i Jordashe jeansa. Klum se proslavila 90-ih kada se fotografirala za časopis Sports Illustrated, te nakon što je postala Vicorijina anđelica.

Osim toga, pojavila se i u filmovima Vrag nosi pradu i Začarana Ella, te u popularnim serijama Parks and Recreation te Sex i grad. Njezina i Lidlova kolekcija stići će u trgovine u Velikoj Britaniji, Europi i kasnije u Americi.


Komentari