(FOTO) Službeno otvoren novi park za pse u okviru RŠC Jarun

Između ulaza Hrvatskog sokola i ulaza Hrgovići.

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je novi park za pse u okviru Rekreacijsko-sportskog centra Jarun, površine 18.500 m2 između ulaza Hrvatskog sokola i ulaza Hrgovići za koji je izdvojeno 200.000,00 kuna.

Park je u cijelosti ograđen, postavljene su klupe i koševi, a planira se i postavljanje sprava za agility te dodatnih sadržaja prema prijedlozima građana.

park psi

“Osluškujući potrebe građana danas smo se našli ovdje i otvaramo park za pse na Jarunu”, rekao je gradonačelnik zahvalivši se građanima na strpljenju  i svima koji su doprinijeli da projekt bude ostvaren.

“U Zagrebu ima mjesta i za kućne ljubimce i za ljude. Građane koji imaju kućne ljubimce molim da se drže pravila i da se brinu o njima, a onima koji ih nemaju predlažem da ih nabave i da vide kako je lijepo imati ih.”

psi park

Gradonačelnik Bandić također je naglasio da je prije godinu i pol otvoren park za pse u Branimirovoj na Pešćenici te da će biti napravljeni parkovi za pse tamo gdje građani iskažu potrebu za otvaranjem.

“Treba odvojiti igrališta za djecu od igrališta za pse kako bi svi bili zadovoljni i imali ono što im je potrebno”, zaključio je zagrebački gradonačelnik.


Komentari