Sportski i ženstveni modeli: Athleisure u novoj kolekciji Högl

Jedan od glavnih trendova sezone je sportska ženstvenost, a Högl u novoj kolekciji donosi pregršt modela koji su osmišljeni upravo tako – istovremeno su sportski i ženstveni, s posebnim naglaskom na udobnosti. Možda ih najbolje opisuje nova popularna riječ athleisure, odnedavna priznata i uvrštena u rječnike.

Athletic + leisure = athleisure

Athleisure je kovanica koja se zadnjih godina sve češće koristi u modnim raspravama i odlično opisuje trend u kojem se spajaju sportsko i casual odijevanje. Prava ljepota athleisure odjeće i obuće je u činjenici da je ona udobna, praktična, a u isto vrijeme tako šik i moderna. No, athleisure je čak i više od jednostavnog trenda, on odražava promjenu načina života, ide ruku pod ruku s povećanom zdravstvenom svijesti, ubrzanom svakodnevicom i opuštenim standardima odijevanja. Högl je uvijek u korak s trendovima pa su tenisice iz nove kolekcije kao stvorene za urbanu ženu koja u njima može biti na poslu i u slobodno vrijeme.

Lako, lakše, najlakše – Högl

Napravljene tako udobne da se u njima osjećate kao da hodate po oblacima, tenisice The Cloud iz nove kolekcije oduševit će vas na prvo isprobavanje, a njihov moderan dizajn osvojit će vas na prvi pogled. Izrađene su od mekane kože, a dostupne su u crnoj, bijeloj i boji pudera te u dvije neodoljive metalik varijante – zlatnoj i srebrnoj.


Komentari