Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki zapošljava na odlična radna mjesta u Zagrebu

FOTO: Depositphotos

U potrazi ste za novim poslom? Nekoliko velikih tvrtki zapošljava na odlična radna mjesta u Zagrebu.

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se. Sretno!

Farmaceutska kompanija PLIVA zapošljava Specijalista za upravljanje matičnim podacima. Neki od zadataka su pružanje redovne podrške za sva pitanja vezana uz nabavu u sklopu upravljanja matičnim podacima, obradu te održavanjja dokumentacije i procedura. Osoba mora imati VŠS ili 180 ECTS-a iz područja financija ili IT-a te minimalno 3 godine radnog iskustva. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Financijska agencija (Fina) traži Direktora Službe prodaje i marketinga s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Definiranje i implementiranje strategije marketinga i prodaje te osmišljavanje, koordiniranje i praćenje prodajnih aktivnosti samo su neki od zadataka koji se povezuju s ovim radnim mjestom. Ako imate izvrsne komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine, prijavite se ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Business Controllera s mjestom rada u Jankomiru u Zagrebu. Analiziranje stvarnih i prognoziranih mjesečnih sredstava, analize i davanje komercijalnih /operativnih preporuka dioničarima te analiziranje obrtnog kapitala. Ako ste zainteresirani za ovaj posao svoje prijave šaljite ovdje.

Postanite član Pevec tima koji traži Direktora sektora za pravne poslove. Za ovo radno mjesto potrebno je VSS pravnog usmjerenja, položen pravosudni ispit te minimalno 10 godina radnog iskustva nakon položenog državnog ispita. Brza prijava.

Veleposlanstvo Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj traži vozača. Posao koji se očekuje od ovog radnog mjesta je vožnja zaposlenika i gostiju ambasade, brigu oko vozila, administrativne poslove. Kandidat mora posjedovati vozačku dozvolu B kategorije minimalno 10 godina, tečno pričati engleski jezik te prijašnje iskustvo na sličnim poslovima. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Tvrtka Dupin jedan je od lidera na tržištu u kategoriji slatkog programa. U potrazi su za Višim referentom u nabavi. Neki od zadataka su kontrola zaliha, kreiranje narudžbi prema dobavljačima te analiza asortimana. Brza prijava.


Komentari