Šarmantna zagrebačka trgovina nudi očaravajuće mirise

Mirisni sprejevi ili maglice idealni su za ove prevruće ljetne dane. 

U samo dvije godine postojanja Notes of Zagreb postao je poznat po kvaliteti mirisa te jedinstvenoj i originalnoj ambalaži svakog proizvoda. Prošloga ljeta proširili su svoj asortiman predstavljanjem prve beauty linije, koja se u ponudi nalazi i ove sezone.

Osvježavajući sprejevi za tijelo očaravajućih mirisa dolaze u dvije varijante. Body mist Before Sunset sadrži note ciklame, ljubičice i ambre, dok Misty Morning obiluje notama verbena, limuna, rozog papra i sandalovine.

notes of zagreb 2

Mirisni sprejevi ili maglice idealni su za ove prevruće ljetne dane. Prozračna boćica minimalističkog jednostavnog dizajna već samim svojim izgledom predstavlja posebnu svježinu. Idealne je veličine za nositi u torbi i ponjeti na plažu, a u sebi čuva 200 ml božanstvenog mirisa. I Before Sunset i Misty Morning su lagani mirisi, te se mogu špricati po cijelom tijelu kad god poželite. Savršeno su mirisno osvježenje nakon kupanja i sunčanja, kao i za šetnju po vrućem gradskom asfaltu.

notes of zagreb 3

Brand Notes of Zagreb nastao je iz neiscrpne želje za kreativnošću i strasti za dizajnom svojih vlasnika, koja se, osim kvalitete mirisa i originalne ambalaže, očituje i u samom prostoru trgovine. U ponudi branda mogu se pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore, te sprejevi za tijelo.

Osim u predivno uređenoj trgovini Notes of Zagreb u Skalinskoj 2, sav asortiman može se pogledati i kupiti na njihovom web shopu www.notesofzagreb.com.


Komentari