Razigranost, ženstvenost i originalnost u novoj BiteMyStyle kampanji

Denis Butorac

Pop art elementi se provlače kroz većinu Aragovićevog dizajna.

Na posljednjem Bipa Fashion.hr-u dizajner Zoran Aragović koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design predstavio je kolekciju za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2017 za koju je i nedavno snimio kampanju u lunaparku Madi čija scena i atmosfera najbolje dočaravaju zaigranost, kolorit i viziju Aragovićeve kolekcije.

Pop art elementi se provlače kroz većinu Aragovićevog dizajna no za aktualnu sezonu upravo su oni u prvom planu, pa se tako na jaknama i haljinama pojavljuju motivi stripa, stiliziranih mačaka, siluete Mickey Mousa ili pak voće poput ananasa, lubenica i banana naravno sve umiksano u Zoranov eklektičan modni rukopis.

Dizajner je pronašao inspiraciju u modernoj kulturi i mladim urbanim ženama koje s lakoćom kombiniraju i nose upečatljive modne komade i tako stvaraju svoj prepoznatljiv i osebujan stil s posebnim afinitetom prema svemu neobičnom i drugačijem.

Denis Butorac
Denis Butorac

Kolekcija nam donosi komade prožete upečatljivim detaljima, a dizajner je još jednom pokazao da je eksperimentiranje s materijalima i krojevima njegova specijalnost, pa tako vješto kombinira pripijene i izrazito ženstvene siluete u kontrastu s naglašenim oversized komadima bogato ukrašenim aplikacijama i faldama. Tunike i košulje su vrlo ležerne, lepršave, obogaćene faldama i volanima posebno na dijelovima rukava te ukrašene našivcima zanimljivih likova i natpisa.

Denis Butorac
Denis Butorac

Kolekcija je zamišljena kao vrlo nosiva, mladenačka no isto tako kombiniranjem može poslužiti kao idealan odabir za večernji izlazak.

Tkanine koje dominiraju kolekcijom su printani pamuk i viskoza, neopren koji se pojavljuje u pripijenim haljinama i pencil suknjama, te tvid koji daje razigranoj kolekciji dašak ozbiljnosti.

Boje ni ovaj puta nisu izostale pa se kolekcijom proteže cijeli spektar od pink, zelene, žute do nešto zagasitijih tonova plave i ljubičaste.

Za fotografiju je bio zadužen mladi fotograf Denis Butorac, u ulozi modeli našle su se Gordana Dude i Lucija Beden iz agencije Talia, za frizure je kao i na reviji zadužena Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, dok je make up osmislila Ivana Bilandžija Billy za Jean D’Arcel i Illamasqua.

BiteMyStyle kreacije možete kupiti u Zagrebu na adresi Dinarska 39 ili putem službene facebook stranice.


Komentari