POČELA SU SEZONSKA SNIŽENJA: Evo kako ih pametno iskoristiti

commons.wikimedia.org

Popusti nas već mame.

Počela su sezonska sniženja. Iako smo se istrošili za blagdane,  sniženja rijetko tko propušta, a obično nas uhvati potrošačko “ludilo” pa kupimo i ono što nam ne treba. Da vas nakon shoppinga ne bi boljela glava od pogleda na novčanik, donosimo vam nekoliko savjeta kako pametno iskoristiti siječanjske akcije.

Ovo morate znati prije odlaska u kupnju:

1. Sastavite popis onoga što vam treba kako biste znali koji su vam prioriteti.

2. Sa sobom povedite prijateljicu koja će vam iskreno reći kako vam nešto stoji.

3. Dobar je savjet kupovati vječne odjevne komade pa ukoliko naletite na npr. kvalitetnu bijelu košulju, sako koji je kao stvoren za vas, malu crnu haljinu, traperice koje vam stoje kao salivene, vestu od kašmira, vječni kardigan, kožnu jaknu ili crne salonke, odmah ih kupite jer nećete požaliti. Radi se o odličnoj modnoj investiciji i bit ćete dobro odjeveni u svakoj prigodi.

4. Dobro razmislite o onome što vam treba. Upitajte se: s čime to mogu nositi, imam li nešto već slično u svom ormaru i koliko bih najviše platila za to.

5. Prije odlaska u kupnju prekopajte malo po svom ormaru. Morate znati što imate u ormaru.

6. Sniženja su idealno vrijeme u kojem možete obogatiti svoju kolekciju modnih detalja poput kul marama, remenja, nakita, šeširića, šalova ili ukrasa za kosu, jer sve modno osviještene cure složit će se da uz nekoliko takvih detalja i najdosadnija kombinacija može oživjeti.

7. Odredite svotu koju ne smijete prijeći. Nerijetko se na sniženjima znamo “zaigrati”.


Komentari