Izgradnja ulice Mate Trbušića pri kraju: Stojak najavljuje realizacije novih projekata

FOTO: Dražen Komar

Najaktivniji gradski zastupnik Tomislav Stojak poručio je kako Zagrepčani trebaju izgradnju novih prometnica.

Tomislav Stojak,  HNS-ov zastupnik u Gradskoj skupštini, objavio je jučer putem društvenih mreža, otvaranje nove ulice Mate Trbušića u Budencu. Kako kaže, prije više od godinu dana zajedno s Damirom Pigcem i Mjesnim odborom Budenec, sastao se kako bi rješili problem izgradnje dijela ulice Mate Trbušića. Ovaj dugogodišnji problem u Sesvetama, krenuo je u realizaciju koja je, kako je i sam Stojak priznao, malo previše odužila.

Izgradnja ulice Mate Trbušića privodi se kraju te je Tomislav Stojak  poručio građanima:

Ako nešto dobro i konkretno želiš učiniti za svoj grad i sugrađane, onda to radiš stalno, svakoga dana moraš biti uporan i konstruktivan i ostati svoj, a ne bacati floskule i obećanja zato da bi se “svidio svima”.

Takvih smo se nagledali i naslušali u nedavnoj kampanji za gradonačelnicu/ka! A gdje su oni sada? Gdje su njihovi “veliki projekti” i briga o sugrađanima? Više se ne piju kave po kvartovima s građanima i ne obilaze ulice i trgovi? Ne, to više nije važno! Ili oni kojima je jedini program mijenjanje povijesti i brisanje imena ulica i trgova?

Ovo je, nasuprot takvima, konkretan rezultat dugogodišnjeg rada gradskog zastupnika, onoga koji razgovara sa sugrađanima i sluša njihove stvarne probleme i zahtjeve!’

Također, Tomislav Stojak je najavio realizacije novih projekata važnih za sugrađane u Gornjoj Dubravi te realizaciju njegove inicijative za brže rješavanje velikog prometnog i infrastrukturnog projekta koji je izuzetno važan za Voltino, Rudeš, Špansko, Malešnicu.

Na kraju je poručio kako Zagrepčani trebaju izgradnju novih prometnica, a ne stare prometnice s ‘novim obilježjima’.

>>>Najaktivniji gradski zastupnik: Tomislav Stojak najavio značajne promjene u Rudešu

>>>Stojak ponovo stao na stranu građana i pokrenuo Grad

>>>(FOTO) S gradskim zastupnikom Tomislavom Stojakom obišli smo jedno od najkritičnijih zagrebačkih raskrižja

>>>Stojak: ‘Unatoč našim upozorenjima na kobno križanje Klaićeve i Kačićeve, postavljene su jedino nadzorne kamere’

 

 


Komentari