(FOTO) Vrijeme je za shopping: Unikatne traper jakne s potpisom Zagrepčanke Tatjane Grivić

Traper u najrazličitijim oblicima i varijantama uvijek nađu mjesto u našem ormaru 

Pogotovo kad se radi o personaliziranim i unikatnim komadima s potpisom. Bezvremenski komad odjeće kojeg možemo nositi uz gotovor sve odjevne kombinacije u prijelazno vrijeme, poslužio je kao inspiracija mladoj umjetnici i diplomiranoj modnoj dizajnerici iz Zagreba, Tatjani Grivić. Nedavno je pokrenula svoj vlastiti brend s kolekcijom potpuno unikatnih jakni od trapera. Svaka od njih je ručno oslikana bojama koje podnose pranje do 40°. Inspiraciju je pronašla u pop art umjetničkom pravcu ukomponiravši ga u dugačke jakne modernog kroja i dizajna. Ideja je nastala iz želje da se spoje umjetnost i moda na ključnom komadu kojeg sve žene imaju u svojem ormaru.

1jakna

Želja joj je da svaka jakna bude personalizirana, stoga je otvorena prema idejama i prijedlozima kupaca kako bi dobili jaknu koja u potpunosti odgovara njihovu stilu i osobnosti. Recikliranjem starih traper jakni koje su zabačene u kutu ormara ili vise u dućanima s rabljenom odjećom, Tatjana želi udahnuti svježinu i umjetničku crtu. Stara traper jakna se tako pretvara u ulični komad koji ćemo viđati na svim trendsetericama koje su ne samo modno osviještene, nego i podupiru recikliranje.

jakna2

Jakne se zasad mogu kupiti preko Instagram (@miss_grivic) i Facebook (@tatjanagrivicillustration) profila. Osim već oslikanih jakni, Tatjana izrađuje i one s vašom idejom: zanimljivom ilustracijom, najdražom izrekom ili porukom. Ne sumnjamo da će ove jakne biti često viđene na našim ulicama.


Komentari