FEEL GOOD – FEEL WOOD: Malo carstvo drvenih proizvoda na Tkalči (FOTO)

Povežite se s prirodom tako da ju nosite i istovremeno njegujete.

Neobično, a stvarno: modni trend u kombinaciji s održivom proizvodnjom! Slovenski brend WoodWay prošle je godine u Zagrebu otvorio svoja vrata rajskog svijeta napravljenog u potpunosti od drva u Tkalčićevoj 32, a dućan lako možete primijetiti jer ispred stoji elegantni bicikl od 15 kila, koji je prava senzacija i atrakcija!

FOTO: Instagram / WoodWay Shop
FOTO: Instagram / WoodWay Shop

U malom, no simpatičnom i jedinstvenom dućanu možete naći razne svakodnevne modne dodatke – satove, naočale, novčanike, nakit, torbe, torbice, snap-on maskice za mobitel, kravate, leptir mašne – svaki proizvod je unikatan i ručno izrađen od drva i pluta (fun fact: pluto pluta na vodi!), čime se poštuje materijal i priroda. Riječ je o originalnim proizvodima koji dolaze iz različitih dijelova svijeta; internacionalni dućan u kojem možete pronaći modne dodatke koji dolaze iz Grčke, Italije, SAD-a, Kolumbije, Njemačke i Portugala, a u pitanju su najveća imena modnog eko dizajna.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Ono što ovaj dućan i njegovu ideju čini još posebnijom je održiva proizvodnja čiji je konačni produkt biorazgradiv, stoga je utjecaj na okoliš minimalan i ideja dućana prvenstveno je usmjerena na svijest o ekologiji i brigu o okolišu.[/box]

Vlasnici ovog dućana, ujedno dobitnici nagrade za “Najbolju ideju godine” u Sloveniji, uspjeli su u dvije godine otvoriti čak četiri trgovine u Sloveniji, jednu u Danskoj, dvije u Hrvatskoj – u Zagrebu i Umagu – a nadaju se i otvorenju dućana u nekom od zagrebačkih shopping centara.

Proizvodi WoodWay trgovine iznimno su kvalitetni, eco-friendly, a na satove i naočale dobivate i garanciju ukoliko niste najspretnije ruke! Osim što može upotpuniti vašu odjevnu kombinaciju, možete biti odličan i zbilja originalan dar dragoj osobi! Posjetite mini-šumu unutar ovog jedinstvenog prostora i kombinacije dizajna i održivosti!

Proizvode pogledajte u fotogaleriji, a više fotografija svih proizvoda možete naći na njihovom službenom Instagram profilu.

 


Komentari