Budući roditelji: U Westgateu vas čeka 29. Dan beba, djece i trudnica

WESTGATE

 

Od 7. do 9. travnja Westgate Shopping City će biti nezaobilazno mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Korisne informacije, shopping uz odlične popuste i bogat zabavni program samo su dio atmosfere o kojoj svi pričaju.

Zagreb – ožujak, 2017. – Već tradicionalno u Westgate Shopping Cityju, početkom travnja će biti održan najveći sajam za bebe, djecu i roditelje u regiji – 29. Dani beba, djece i trudnica. U prizemlju najvećeg shopping centra u Hrvatskoj, i mali i veliki posjetitelji će imati priliku upoznati se s brojnim novitetima i brandovima za trudnice, bebe i djecu, dobiti korisne informacije i shoppingirati uz odlične sajamske popuste.

U Westgateu, centru najboljeg shoppinga i vrhunske zabave za cijelu obitelj, pored izložbenog prostora, posjetitelje očekuje i bogat zabavni program. Nastupi dječjih zborova, plesnih skupina, KUD-ova, sportskih klubova i animatora, igraonice, radionice i crtaonice te nagradne igre tek su dio atmosfere koja će vladati Westgateom tijekom Dana beba, djece i trudnica. Sve mame će moći svoje bebice nahraniti ili presvući u posebnom kutku za prematanje kao i posjetiti najveću igraonica za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world.
Posjetiteljima na raspolaganju stoje i otvoreni i zatvoreni parking dok je ulaz na sajam Dani beba, djece i trudnica u Westgateu besplatan.

Ne propustite Dane beba, djece i trudnica u Westgateu od 7. do 9. travnja!


Komentari