Amway najavljuje izlazak na tržište novog bodykey by NUTRILITE Zamjenskog obroka u pločici

Press

Mogu li pločice s okusom ukusne tamne čokolade i tropskog voća biti savršene za postizanje optimalne tjelesne težine? S bodykey by NUTRILITE one to mogu!

Amway najavljuje izlazak na tržište novog bodykey by NUTRILITE Zamjenskog obroka u pločici – učinkovitog i jednostavnog za nadopunu vaše prehrane i jednostavnog zdravog načina za smanjenje tjelesne težine, te održavanje optimalne težine ili za ostvarivanje ciljeva zdravog životnog stila!

Dostupan u dva ukusna okusa: tamna čokolada (sadrži komadiće kakaa i badema) i tropsko voće (s mangom, jabukom, marelicom, lanenim i suncokretovim sjemenkama), bodykey Zamjenski obrok u pločici razvijen je u skladu sa strogim visokim standardima Nutrilite robne marke.

Press

Novi bodykey by NUTRILITE Zamjenski obrok u pločici zadovoljava glavnu potrebu osoba koje žele postići i održati svoju optimalnu tjelesnu težinu i pomaže im da to učine na učinkovit, zdrav i praktičan način.

bodykey Zamjenski obrok u pločici pruža prehrambeno uravnoteženu i zdravu zamjenu za redovite obroke. Zamjena dva dnevna obroka s novim bodykey Zamjenskim obrokom u pločici doprinosi gubitku tjelesne težine. Zamjena jednog dnevnog obroka doprinosi održavanju tjelesne težine.

bodykey Zamjenski obrok u pločici:

• Obogaćen s 13 vitamina i 11 minerala.

• Sadrži visoki udio proteina i vlakana.


Komentari