(FOTO) Ostao šokiran kupljenim proizvodom: Što nam to ‘podvaljuje’ poznati trgovački lanac?

commons.wikimedia.org

Dobro otvorite oči i pripazite što kupujete.

Tijekom vrućih ljetnih razdoblja najviše volimo uživati u svježem voću i povrću, ponajviše u lubenici, koja je još prije mjesec dana počela pristizati na police hrvatskih trgovačkih centara. Međutim, koliko smo joj veseli, toliko smo i ostali i neugodno iznenađeni lubenicama u pojedinim prodavaonicama, o čemu su se građani požalili i na službenim Facebook stranicama trgovačkog lanca, točnije Lidla.

Što nam to “podvaljuju” poznati trgovački lanci? Sezona je lubenica, no ako se želite osvježiti ovom sočnom poslasticom, u hrvatskim ćete dućanima, izgleda, morati dobro otvoriti oči i pripaziti što kupujete.

Na adresu naše redakcije također pristiže sve veći broj dokaza o prevarama i muljažama u trgovačkim lancima. Iako su dobro upakirane i dolaze s akcijama i sniženjima, ono što se kupcima nude je degradirajuće, o čemu svjedoči kupac koji je objavio fotografiju lubenice koju je kupio u Lidlu, a šokirao se kada ju je razreo jer je ona bila – trula, iako izgledom vjerojatno nije odavala da je riječ o truloj voćki.

Neugodno iznenađen i ogorčen, fotografiju je objavio početkom srpnja na službenoj Facebook stranici Lidla, no njegova je objava ubrzo izbrisana.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Odakle god da hrana na police naših trgovačkih lanaca dolazila, jedno je sigurno – potpuno je neprihvatljivo da ona bude trula i nejestiva.

Oko spornog događaja javili smo se Lidlu, ali i ostalim hrvatskim trgovačkim lancima s upitom što čine s lubenicama koje su kupljene trule i imali kupac mogućnost zamjene proizvoda. Do zaključenja članka nismo dobili odgovor.

 


Komentari