Dalić progovorio o fotografiji i ispijanju kave s Mamićem: Zašto bih se toga sramio?

Photo: Marko Jurinec/PIXSELL

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić osvrnuo se na fotografiju na kojoj se vidi njegovo druženje sa Zdravkom Mamićem.

Novi hrvatski izbornik Zlatko Dalić prije par dana je izjavio kako radi svoj posao i ne obazire se na naklapanja o njegovim vezama s obitelji Mamić, pa je u jednom trenutku kazao da s Mamićem nikad nije ni kavu popio. No, pojavila se fotografija koja ga je demantirala.

“To sam rekao figurativno, ali ta se fotografija zločesto pojavila. To je bilo društvo koje se skupilo kod Branka Ivankovića i nakon toga smo održali sastanak s gradonačelnikom Varaždina. No, to se iskoristilo, ide se nisko i zločesto. Ali, to ne govori o meni nego o ljudima koji su to objavili. Zašto bih se ja sramio popiti kavu sa Zdravkom Mamićem?”, izjavio je Dalić u emisiji N1.

Što se tiče sportske strane, Dalić je najavio nekoliko novih imena u reprezentaciji, točnije njih čak petoricu.

“Tu su mladi i potentni igrači poput Vlašića i Rebića. Moram pojačati konkurenciju na lijevom boku, to su Strinić i Leovac koji igraju dobro u svojim klubovima i Barišić iz Osijeka koji se vraća nakon ozljede”.

Dalić ima i svoje viđenje situacije oko hrvatske nogometne reprezentacije.

“Razumijem da se svatko bori za nešto, ali kad igra Hrvatska, moraš navijati za nju i bodriti je. Volio bih da se navijači vrate, a navijači da probleme rješavaju na drugi način.”

O tome bi li reprezentacija trebala igrati u Splitu je kazao:

“Ne krijem, ja sam hajdukovac. Ali, kad igra Hrvatska, ne možemo se dijeliti po klubovima. Nadam se da ćemo vratiti navijače.”

Na upit je li bilo sugestija da mora staviti određene igrače u reprezentaciju, Dalić je kazao da ih nije bilo niti će ih biti, jer ako se to dogodi odlazi iste sekunde.

 


Komentari