U samo jednom danu zabilježeno 31 kazneno djelo u Zagrebu

Foto: Flickr

Petak je bio “dan d” za pljačkaše i lopove.

Na području Uprave u protekla 24 sata evidentirano je 31 kazneno djelo: razbojništvo, dvije drske krađe, 15 teških krađa provaljivanjem, 11 krađa i jedno ostalo kazneno djelo. Otuđen je jedan osobni automobil.

Policija je istaknula ova kaznena djela:

  • Provala u stan u Novom Zagrebu: U petak, 1. rujna između 7.30 i 13.30 sati, u Novom Zagrebu, Baburičina ulica, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit, oštetivši 78-godišnju vlasnicu za nekoliko desetaka tisuća kuna.
  • Drska krađa u Dubravi: Jučer, 1. rujna oko 21 sat, u Dubravi, Štefanovečka cesta, nepoznati je počinitelj s leđa prišao 53-godišnjakinji i vrata joj strgnuo nakit, oštetivši ju za nekoliko tisuća kuna.
  • Drska krađa na Peščenici: Jučer, 1. rujna oko 13 sati, na Peščenici, Nartska ulica, nepoznati je počinitelj na biciklu prišao 58-godišnjakinji te joj s vrata otuđio nakit, oštetivši ju za više stotina kuna.
  • Razbojništvo u banci u Susedgradu: U petak, 1. rujna oko 15.15 sati, u Susedgradu, Sigetje, u banci, nepoznat je počinitelj uz prijetnju počinio razbojništvo nad 33-godišnjim zaposlenikom i otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna.
  • Otuđene osobnog automobila u Dubravi:  Između 31. kolovoza i 1. rujna od 15 do 7 sati, u Dubravi, IV. Luka, nepoznati počinitelj otuđio je osobni automobil marke Peugeot 206zagrebačkih registracijskih oznaka, oštetivši 84-godišnjeg vlasnika za oko 20.000 kuna.

 


Komentari