Plodonosan dan za provalnike i maskirane razbojnike

Pixabay / ILUSTRACIJA

Provalnici i razbojnici operirali su diljem Zagreba i županije.

Četiri provale i dva maskirana razbojnika obilježila su petak. Na različitim lokacijama odnijeli su vrijedne predmete i novac.

U petak 7. travnja između 10.15 i 11 sati, Novi Zagreb, Sortina, nepoznati je počinitelj provalio u stan i ukrao nakit, oštetivši 81-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.
Isto se dogodilo na Trešnjevci u ulici Ivana Broza, između 15 i 22 sata. Nepoznata osoba provalila je u obiteljsku kuću i ukrala nakit i novac, oštetivši 64-godišnjakinju i 77-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

I u Samoboru se nepoznati počinitelj provalom u stan dokopao nekoliko desetaka tisuća kuna. U ulici Veroneka Ivana između 15.30 i 17,40 sati našao je nakit 46-godišnje vlasnice i nestao bez traga.

Na Črnomercu isti slučaj, no ovaj put s ena meti našla obiteljska kuća. U ulici Lea Muellera ukraden je nakit, 71-godišnjakinja oštećena za više tisuća kuna.

Maskirani razbojnici radili su u Gajnicama i Novom Zagrebu.

Oko 11.10 sati, Susedgrad, Gajnice, u poslovnici za otkup plemenitih metala, nepoznati je maskirani počinitelj, uz verbalnu prijetnju počinio razbojništvo nad 23-godišnjom zaposlenicom i otišao s nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pištolje je izvukao maskirani počinitelj u Novom  Zagrebu oko 21.25 sati. U trgovini na Laništu prepao je zaposlenice (45 i 20) i ukrao nekoliko tisuća kuna.


Komentari