Oglasio se HDZ-ov saborski zastupnik: Nisam odustao od kandidature za predsjednika HNS-a!

Marijan Kustic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Saborski zastupnik HDZ-a, Marijan Kustić, demantirao je napise pojedinih medija da je odustao od kandidature za predsjednika HNS-a. 

Posljednjih dana zavrtila se priča kako će članovi Izvršnog odbora HNS-a okrenuti leđa Davoru Šukeru, a da će na mjesto predsjednika doći upravo Kustić. No, Izvršni odbor podržao je Šukera, a neki mediji odmah su došli do zaključka kako Kustić odustaje od kandidature. Saborski zastupnik HDZ-a demantirao je da je odustao.

“Nisam odustao od kandidature za mjesto predsjednika HNS-a. To nije istina. Iznenađen sam pisanjima nekih medija o tome. Svakakvih priča ima. U sljedećih dva dana donijet ću konačnu odluku. Za sad sam još unutra. Vidjet ćemo hoće li tako ostati. Ova odluka nije lagana. Moram misliti i na djecu. I vjerujte mi. Nemam nikakvih problema sa skupljanjem barem osam potpisa od 21 županijskog saveza. Nego, moram vidjeti je li ova kandidatura najbolja opcija za mene. Moram dobro razmisliti. Bit ćete o svemu pravodobno obaviješteni”, kazao je Marijan Kustić za net.hr.

Znači u petak ćemo znati hoće li se Dario Šimić sam boriti protiv Šukera za mjesto predsjednika ili će i HDZ imati svog direktnog predstavnika. U tom slučaju, dakako, Kustić bi morao zamrznuti svoju političku funkciju, jer bi bio u sukobu interesa.

>> Šuker na iznenađenje svih objavio izbore, a evo što kaže na to Dario Šimić

 

 

 


Komentari