Voće, povrće, meso i mlijeko možete naručiti online u ovim trgovinama

FOTO: Ivan Klindić

U današnjem užurbanom svijetu, kupnja namirnica još je jedan od zadataka koji nam sve teže pada.

Hladni zimski mjeseci zasigurno nam otežavaju odlazak u trgovinu. Problem mogu stvoriti oborine, lijenost ali i nedostatak prijevoznog sredstva. Također, za vrijeme blagdana parkirng zna biti prepun a probijanje i čekanje na blagajnama oduzima puno vremena.

Ako vam ne odgovara izlazak iz kuće, možda vam pomogne činjenica da se broj online trgovina hrane sve više povećava. U Hrvatskoj se još nije ustalila navika naručivanja hrane putem interneta no mnogima je ona postala jedina opcija. Odlučili smo popisati e-trgovina u kojima možete naručiti namirnice, bez da morate izlaziti u trgovački centar.

Finoteka.hr

Projekt Finoteka vrlo je pozitivna priča koja ima utjecaj na gospodarstvo svih županija i općina. U Hrvatskoj od proizvodnje hrane živi preko 500.000 ljudi na više od 150.000 komercijalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a ovaj je projekt odlučio povezivati iste s njihovim kupcima.

Uz veliki izbor voća i povrća u ponudi su čajevi, ulja i marmelade. Odabir proizvoda je bio vrl0 brz i lak. Nakon što odaberete proizvode, kliknete na gumb naruči i samo ispunite podatke za dostavu. Možete platiti pouzećem ili internet bankarstvom.

Naručivanje putem Finoteka.hr  jednostavnije je od odlaska u trgovački centar i stajanja na blagajni. Za pojedine proizvode cijene su više nego u trgovačkim lancima ali nesumnjivo kvalitetnije. Povrće i voće uglavnom prati cijene trgovačkih lanaca kada isti nisu na akciji, a možete biti sigurni da su stigli direktno s polja.

Finoteka određene proizvode dostavlja i u Sloveniju, Austriju i Njemačku, stoga ako ste daleko i željni ste okusa vašeg zavičaja, morate samo napraviti par klikova.

E-tržnica

Još jedna online trgovina s velikim izborom je e-tržnica. U njoj možete pronaći sve proizvode od zimnica do slastica. Nažalost u ponudi nema svježeg voća i povrća a za narudžbu je potrebna registracija-

Fino.hr

Još jedna odlična platforma za narudžbu namirnica svakako je Fino.hr. Ovdje možete naručiti apsolutno sve od povrća i voća do svježeg ekološki uzgojenog mesa. Fino.hr ima svoju trgovinu na Vrbiku s adresom Kninski trg 7 (sjeverni ulaz). Ipak, postoji mogućnost online narudžbe a dostava iznad 100kn je besplatna.

Online narudžba hrane na Fino.hr je jednostavna i brza. Proizvode ćete dobiti u kratkom roku, za narudžbu nije potrebna registracija niti je potrebno davati previše podataka.

Konzum klik

Poznati trgovački lanac Konzum, također nudi mogućnost online narudžbe hrane. Minimalna cijena kupnje je od 200 kn a možete pronaći zapravo sve što ćete pronaći i u trgovini. Također, možete spremiti vaš popis za drugi put.

 


Komentari