Tražite posao? Ove velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta

FOTO: Flickr

U potrazi ste za poslom? Ovo je odlična prilika za vas!

Provjerite uvjete i prijavite se na sljedeće radne pozicije.

Konica Minolta je u potrazi za Brand Managerom s mjestom rada u gradu Zagrebu.

  • Osoba je zadužena za prodajne rezultate kroz suradnju s partnerima, nalaženje novih te održavanje dobrih poslovnih odnosa sa postojećim partnerima. Kandidat mora imati ekonomsko i tehničko znanje te mora znati služiti se engleskim jezikom te imati snažne komunikacijske vještine. Brza prijava.

Kompanija Tetra Pak je vodeća svjetska tvrtka u proizvodnji ambalaža za prehrambenu industrija a traži osobu za radno mjesto Technical Account Manager.

  • Osoba će biti zadužena za vođenje procesa TS&S prodaje u okvirima odgovornosti te pružanje potpore kupcima kako bi smanjili troškove proizvodnje u svrhu veće profitabilnosti. Potrebno je 3+ godina radnog iskustva u prodaji kao i odlične verbalne i komunikacijske vještine. Više o oglasu i kako se prijaviti pročitajte ovdje.

CAT Logistika Tereti d.o.o. je član Groupe CAT, međunarodne logističke kompanije. Traže osobu na poziciji Disponenta domaće distribucije.

  • Mjesto rada je grad Samobor. Opis posla obuhvaća organizaciju dodatnih prijevoznih sredstva, pripremanje cestovne dokumentacije, te optimizaciju prijevoznih sredstava. Potrebno je minimalno 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te dobro poznavanje rada na računalu. Brza prijava.

Okaidi je francuski proizvođač odjeće za djecu od 0 do 14 godina.

  • Za trgovinu smještenu u City Center One na Jankomiru traže Prodavača. Svoje prijave šaljite ovdje.

Merkur osiguranje u Republici Hrvatskoj uspješno posluje već 20 godina. Traže Stručnog suradnika u financijama.

  • Osoba je zadužena za izradu i koordinaciju planova, prognoza i analiza poslovanja i praćenje izvršenja planova za potrebe Uprave i Grupe. Analizu podataka u društvu i usporedbe s konkurencijom, analize profitabilnosti kanala pribave, prodajnih mjesta i ureda za Upravu i Management. Ako imate analitičko i logično razmišljanje te ste visoko organizirani i sposobni određivati prioritete, prijavite se ovdje.

Tvrtka MARAS je ovlašteni zastupnik kompanije Samsonite za Republiku Hrvatsku od 1994. godine. Traže Asistenta u računovodstvu.

  • Potrebna je VŠS ili VSS ekonomskog smjera, radno iskustvo od 2 godine, proaktivnost i samostalnost u radu. Osoba će biti zadužena za računovodstvene poslove, vođenje brige prema dobavljačima, izradu putnih naloga i blagajničkih izvještaja. Ukoliko ste motivirani za ovaj posao, prijavite se ovdje.


Komentari