(FOTO) Tigija pokušali ubiti lovačkom puškom, a njegova spasiteljica bori se da ga spasi

Facebook

Imamo smo dvije opcije, amputirati nogu ili napraviti čudo s ring fiksatorom.

Ana Vučković spasila je psića od sigurne smrti, ali plemenita odluka dovela ju je u vrlo tešku situaciju.

“Od kad smo stigli od veterinara, ja pokušavam napisati post, ali ni sama ne znam od kuda krenuti :( U zadnji dva tjedna smo primili više teških slučajeva i jednostavno smo došli pred zid…

Prva je bila Vitana, 1 500 kn operacija krivo odrađene kastracije kod veterinara u skloništu te je dobila sepsu! Drugi je bio Bygi, pas s iskočenom patelom na jednoj nozi i krivo zaraslim koljenom na drugoj nozi, sve skupa 5000 kuna!

Zašto ovo sve pišem? E pa moj šećer za kraj je bijeli dečko iz Vinkovaca kojeg skupa sa tri BEBE I ŽENKOM NITKO NIJE HTIO SPASITI, danas je dobio ime i od sad ga zovemo TIGI.

Tigija ja netko htio UBITI! Kome je on takav predivan i mali smetao? Kome? Malac je dobio par metaka od 99% lovačke puške, njegov lakat, zglob, gornji dio noge je doslovno razvaljen, netko je očito fulao i nije uspio u svom naumu, hvala Bogu dečko je sad spašen, ali pred nama je jako teška odluka!

Imamo smo dvije opcije, amputirati nogu ili napraviti čudo s RING FIKSATOROM. Nažalost, prva opcija je jeftinija, ali kako psu od dvije godine odrezati nogu i da ostatak života, koji je tek u začecima, šepa i muči se. Druga opcija je za mene samu preskupa i nakon svih gornjih troškova, upustiti se u još jedan, ja nažalost neću moći ? . Cijena tog fiksatora je cca 11 000 kuna, dr. Žarko svoj rad neće naplatiti, jer uz cijenu ovog čuda is obzirom na to daa smo mu stalne mušterije i da zna da spašavamo pse, nema srca uzeti nam novac za svoj rad! I zato mu od srca hvala ❤

Šta raditi? Kako platiti sve to? Ako netko ima ideju neka kaže, jer ja sam davno ostala bez njih, kao i bez crnog fonda.

BUDUĆI ŽIVOT TIGIJA JE U NAŠIM RUKAMA ili bolje rečeno u mojoj odluci ?”, napisala je Ana Vučković.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook


Komentari