Zagrepčani, oprez: U tramvaju primjećen pedofil?

Brnčić je sumnjivu situaciju također prijavio ZET – u i policiji.

Zagrepčanin i administrator Facebook grupe “Zakaj volim Zagreb”, Ivan Brnčić putem svog Facebook profila upozorio je na potencijalnog pedofila koji ovih dana šeće po zagrebačkim tramvajima.

Kako navodi, sumnjivi muškarac ima oko 60 godina, visok je oko 180 cm, nosi naočale te je obučen u tirkizno plavu majicu i smeđe hlače. Prizor kojem je svjedočio prilikom vožnje u tramvaju potaknulo ga je na ovakvu sumnju te tvrdi da su isto primjetili i drugi putnici u tramvaju. Brnčić je sumnjivu situaciju također prijavio ZET – u i policiji kako bi obratili pažnju na čovjeka koji odgovara navedenom opisu.

“Mogući pedofil u tramvajima na relaciji Črnkas – Trg. Nisam ga samo ja skužio. Šezdeset godina, oko 180 cm, nosi naočale, skroz kratko ošišan, tirkizna majica, smeđe hlače do koljena. Kak’ znam? Do mene su sjedile dvije curice, nekih 9 – 10 godina u kratkim hlačicama, a lik ih je snimao s vrata… Jedna se digla i on sjeo na njeno mjesto (iako je bilo gotovo sve prazno oko nas) i “snimao” drugu koja je ostala. Ta je izašla na sljedećoj stanici, a on se odšetao do drugi mladih cura… Pa onda do treće i tak’ je hodao po tramvaju i stajao uz njih… Da bi na Črnkasu izasao i otišao u drugi tramvaj. Naravno, iako je bilo mjesta za sjesti, on je stao kraj nekih mladih cura… Moja građanska dužnost obavljena. Javljeno ZET – ovcima da pripaze na kamerama i obavještena je policija da pripaze i obrate malo pozornost”, naveo je Ivan Brnčić.

Budite na oprezu te pripazite na sigurnost kako svoje, tako i druge djece.


Komentari