(VIDEO) ‘S Dolca u disko’: Bakica Zagrepčanima pokazala kako se uživa u životu

FOTO: Facebook/ Stanko Bodža

Opustila se i “očitala” svima važnu lekciju.

Činjenica je da u Zagrebu ima mnogo događanja i da je zaista živ grad, no isto tako jasno je da nas je poplava “pametne” tehnologije nekako odvojila od stvarnog života. Vrijednost se sve više mjeri u lajkovima i shareovima i većini je postalo neizmjerno bitno tuđe mišljenje.

Što drugi misle, jednoj bakici iz Zagreba, apsolutno je nebitno. Ona se spustila s Dolca na Trg bana Jelačića, čula je glazbu i “začagala” baš kao da je nitko ne gleda. Svima nam time je održala vrijednu lekciju. Što prije se moramo prestati brinuti oko tuđih mišljena i početi uživati u životu, ipak imamo samo jedan i živimo ga za sebe.

Čagicu pogledajte u nastavku:

Video je na Facebooku objavio Stanko Bondža, a komentari ispod njega puni su oduševljenja.

Predivna je! Pazi druge, ni da bi.. a ona upala u glazbu i vozi“, napisala je Sandra, na koju se nadovezala Louis: “Da su svi ljudi ko ova bakica svijet bi bio ljepše mjesto“.

Bravo za gospođu. Zavidim joj na ležernosti i životnoj sreći. Znači,svaka joj čast. Kad porastem želim da budem kao ona (uz pretpostavku da je ovo čisto ona,a ne neka extra kombinacija lekova)“, napisala je Tamara.

Mnogi su bili iznenađeni i pomalo razočarani što se bakici nitko nije pridružio, ali nešto malo dalje maskote su ipak zaplesale s njom, sve je naravno i snimljeno.

Želimo bakici još puno rasplesanih koraka i neka nastavi uveseljavati vlastite, ali i tuđe dane. Možda joj se sljedećeg puta više Zagrepčana pridruži.


Komentari