(VIDEO) Popijte kuhano vino u božićnoj oazi jednog od najljepših zagrebačkih kafića

Adventski ugođaj na nesvakidašnji način u srcu Vlaške

U srcu Vlaške krije se šarmantni kafić Finjak (Vlaška 78) jedinstvenog ugođaja i profinjenog starozagrebačkog ambijenta. Osvojih je srca velikog broja građana, a uoči Adventa oduševio je svoje poklonike adventskim ugođajem na nesvakidašnji način.

Osim što će stalne goste prisjetiti na nekadašnja vremena, mnogobrojni turisti imat će priliku osjetiti istinski čar Zagreba.

Zamisao je bila povezati unutrašnji prostor s vanjskim kako bi se kroz cijeli kompleks, terase starog i novog Finjaka, osjećao adventski ugođaj.

Fluidnost među dijelovima kafića ostvarena je izradom ulaznog dijela i drvene ograde koja prividno stvara doživljaj privatne stambene kuće. Cijela postava, ukrasi i detalji ručno su oslikani i izrađeni, čime se odstupilo od komercijalnog prikaza božićne atmosfere, te se dodavanjem antiknih igračaka koje su krasile stare domove unio kućni ugođaj i najmlađim posjetiteljima.

Osim uređenjem, posebna ponuda kuhanog vina pripremljenog po najfinijoj recepturi u gradu, oduševit će i najveće obožavatelje tog božićnog specijaliteta.

>>> (FOTO) Blagdanska čarolija u najljepšem božićnom izlogu u Zagrebu


Komentari