(VIDEO) Pogledajte djeda i baku koji su plesnim koracima zapalili društvene mreže

FOTO: Facebook

Istina je, mladi smo dok god se tako osjećamo.

Svima je jasno da kada uđemo u određene godine naše tijelo postane malo sporije, a naši pokreti nisu više poletni kao nekad. Činjenica jer da se mnoge starije osobe povuku u svoja četiri zida i rijetko kada odu i u šetnju, a kamoli nešto više. Ipak, jedan stariji par dokazao je da starost ne znači kraj zabave, njihovi plesni pokreti “zapalili” su društvene mreže i još jednom potvrdili da mladost ne nestaje s godinama.

Ovaj veseli video pregledan je više od 46 milijuna puta, a njegova poruka je jednostavna: “U starosti je jedino važno da imate mlad duh”. U tako malo riječi kazano je toliko puno, a nad njima bismo se i mi puno mlađi trebali zamisliti. Zatrpani svim obavezama, poslom, obitelji, režijama često zaboravljamo živjeti, a sve teže nam postaje pronaći radost u svakodnevici.

I jasno nam je, svi smo premoreni nakon posla i većinu vremena jedva čekamo krevet, ali u tom sivilu bitno je pronaći nešto što nas veseli i što nas održava mladima. Život ne bi smio biti preživljavanje, a svaka minuta je dragocjena. Ugledajmo se na ovaj stariji par i jednostavno počnimo iskorištavati vrijeme koje smo dobili na poklon, njega nema na pretek.


Komentari