Tri sjajna trika koji će produljiti trajanje laka na noktima

Uz pomoć ovih trikova neko ćete vrijeme biti bezbrižni.

Iako je danas jako popularan gel ili trajni lak na noktima, još uvijek su mnoge žene i dalje vjerne klasičnim lakovima koje u principu lakiraju po potrebi. Kad bi nokti mogli izgledati savršeno barem tjedan dana, da ne trebamo brinuti jesu li se ogulili na rubovima manje ili malo više?

Postoji nekoliko trikova pomoću kojih možemo produljiti njihovo trajanje na noktima i barem neko vrijeme biti bezbrižni.

Lak za nokte preporučuje se držati u hladnjaku 

Pogotovo kada su u pitanju visoke temperature i toplina u prostoru. Sigurno ste se barem jednom susreli s lakovima čija se tekstura razvlači kao žvakača guma i gotovo ih je nemoguće namazati, a kada to i učinite na noktima se pojavljuju sitni mjehurići koji zaribaju cijelu manikuru.

Lakiranje noktiju poželjno je nakon izlaska iz kade 

Preporučuje se lakirati nokte nakon jutarnjeg ili večernjeg tuširanja jer će dulje trajati na noktima. Bitno je da su čisti i suhi kako bi se na njih bez problema nanosio lak.

Završni sloj je itekako važan 

Baza, dva sloja laka i zaštitni sloj, zajedno čine 4 premaza i pada nam se u nesvijest čim pomislimo na taj proces sušenja. Isprobani trik je puno jednostavniji, a sastoji se od deblje nanesenog sloja boja preko kojeg ide zaštitni sloj koji ujedno ostavlja sjajni trag.


Komentari