Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava

FOTO: Pexels

Možda vam se smiješi prilika života.

U potrazi ste za (novim) poslom? Prilika uvijek ima, a nude se i u Zagrebu.

Nekoliko velikih tvrtki zapošljava na odlična radna mjesta. Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se. Sretno!

M SAN Grupa traži Financijskog analitičara (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu.

  • Ključne odgovornosti su analiza financijskog stanja i poslovanja nekog poduzeća po svim segmentima, izrada nekonsolidiranih i konsolidiranih poslovnih planova u koordinaciji s menadžmentom, i dr. Za prijavu je potrebno najmanje 3 godine radnog iskustva u odjelu financija, s naglaskom na poslovima financijske analize. Opširnije potražite ovdje.

PwC zapošljava Voditelja EU projekata u Odjelu za EU usluge PWC Hrvatska.

  • U opisu ključnih poslova izdvaja se vođenje timova za provedbu investicijskih projekata sufinanciranih iz ESI fondova i upravljanje ugovorima o dodjeli bespovratnih EU sredstava (planiranje nabave, planiranje likvidnosti, upravljanje proračunom, izmjene ugovora, upravljanje rizicima, upravljanje mjerama vidljivosti, izvještavanje i ZNS-ovi, i sl.). Uz VSS potrebno je i minimalno 3 godine iskustva stečenog tijekom proteklih pet godina u obavljanju poslova voditelja provedbe. Opširnije pronađite ovdje.

LPP Croatia zapošljava Asistenta u Odjelu računovodstva (m/ž).

  • Kandidat za ovu poziciju može biti redovni student ekonomije, izvanredni student ekonomije, stručni prvostupnik ili magistar ekonomije koji želi učiti i raditi u punom ili nepunom radnom vremenu ili osoba za stručno osposobljavanje na tom području rada. Opširnije potražite ovdje.

P.W.U. zapošljava Referenta računovodstva i financija (m/ž).

  • Od kandidata se očekuje izražena sposobnost urednosti i sistematičnost, izražene analitičke vještine i preciznost u radu kao i predanost. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Röfix je objavio oglas za radno mjesto “MITARBEITER BI-ANWENDERSUPPORT (INTERNATIONAL)” (m/ž).

  • Glavni fokus ove aktivnosti je razvoj međunarodne BI podrške, uključujući podršku unutarnjih korisnika u 19 zemalja na njemačkom jeziku. Opširnije potražite ovdje.

renntag zapošljava Voditelja razvoja poslovanja (m/ž) za područje Slovenije i Hrvatske.

  • Glavna zadaća je razvijanje poslovanja s relevantnim kupcima i dobavljačima, te traženje novih tržišnih i poslovnih mogućnosti, a za prijavu je potrebno minimalno 5 godina iskustva na sličnim radnim mjestima. Opširnije potražite ovdje.


Komentari