S njom u Saboru nikad nije dosadno, pogledajte što je Mostovka sada obukla

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Sabor je raspravom o izmjenama Zakona o kaznenom postupku nastavio 3. sjednicu, a za šarenilo i ovaj put je zaslužna zastupnica Mosta.

Mediji su u nekoliko navrata diskutirali o njezinim hrabrim modnim potezima, no to ju nije pokolebalo. Ivana Ninčević Lesandrić svoj stil i dalje “fura”. Nedavno se pojavila odjevena u potpuno bijelu kombinaciju, pričalo se i o vojničkoj jakni koju je svojevremeno nosila. Sada se odlučila za sako neobičnog uzorka, crne trapezice i čupavu rozu torbicu.

>>> Hrabar potez zastupnice Mosta: Ovako obučena došla u Sabor

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Sviđao vam se njezin stil ili ne Ninčević Lesandrić donosi osvježenje. Uistinu je lijepo vidjeti odmak od klasike i sijedih glava.

Ova zastupnica ima veliko iskustvo u brojnim projektima, a bila je izvršni direktor hotela i predsjednica Poduzetničkog centra Solin. Ima veliku želju pomoći poduzetnicima u povlačenju sredstava iz EU fondova.

“Želim svojim iskustvom pomoći što većem broju poduzetnica i poduzetnika da ostvare svoje ideje pronalaskom najboljih načina financiranja, a to su svakako i izvori poput EU fondova. Politički sam se aktivirala jer ova zemlja ima toliko potencijala, samo joj nedostaje profesionalaca koje zanima isključivo rad i razvitak, a ne političke prepirke”, izjavila je svojevremeno Ivana Ninčević.

>>>MOSTOVA KRALJICA STILA: Hrabrim odabirima razbija saborsku monotoniju


Komentari