RAJ ZA MALE NOGOMETAŠE: U srijedu 17. kolovoza počinje još jedan Velikogorički nogometni kamp

VG danas.hr

Od sljedeće srijede 17. kolovoza počinje još jedan nogometni kamp u Velikoj gorici.

Sljedeći tjedan u srijedu 17. kolovoza ponovno počinje Velikogorički nogometni kamp.

Velikogorički nogometni kamp koji je pokrenut 2013. godine kalendarom natjecanja za 2016. godinu te programom rada instruktora nogometa Stjepana Grđana planiran je i za ovu godinu. Do sada su održana tri kampa – na igralištima i portskim objektima naših velikogoričkih klubova, donosi VG danas.

“Domaćini prvog kampa bili su: Udarnik, Polet, Gradići i Mlaka, drugog Ban Jelačić, Turopoljac, Mraclin i Buna, a trećeg Vatrogasac, Mladost, Klas i Dinamo Hidrel. Četvrti po redu nogometni kamp za velikogoričke nogometaše organizira Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice te obaveza klubova s područja grada Velike Gorice, a koji su korisnici gradskog proračuna, da pošalju mlade športaše i trenera navedenog godišta na kamp. Nogometni kamp je besplatan, a mladi športaši, sudionici kampa za nagradu dobivaju diplome i medalje”, za VG danas rekao je instruktor nogometa Stjepan Grđan.

Kamp će trajati četiri dana, točnije od 17. do 20. kolovoza,  a uključuje šest aktivnosti, koje će se održati na igralištima u Lukavcu, Lomnici Meštrici i Turopolju na kojima bi svoje umijeće trebalo pokazati stotinjak mladih igrača rođenih 2006. i 2007. godine.


Komentari