Pronašli smo lokacije u Zagrebu gdje možete na karaoke

FOTO: Facebook / Hangout Bar

Karaoke još uvijek imaju svoje vjerne fanove, a oni koji su u potrazi za svojih 5 minuta slave mogu se zabaviti na hit karaoke lokacijama.

Većina više voli slušati karaoke nego sudjelovati u njima. Ipak, postoje oni dovoljno hrabri, koji će vas nasmijati do suza i pripremiti pravu zabavu. Među ljubiteljima karaoka mogu se pronaći pravi slavuji, zabavljači i osobe koje zrače karizmom.

Pronaći karaoke u gradu, nije bilo lako s obzirom da se obično organiziraju jednom mjesečno ili kao posebni eventi u pojedinim kafićima. Uspjeli smo pronaći neke koji su pravi raj za ljubitelje mikrofona.

Karaoke Club Pračka

Na adresi Dalmatinska 14, možete uživati u pravom malom karaoke spektaklu.  Karaoke Club Pračka svaki dan osim nedjelje od 21:oo organizira karaoke. Bitno je da zagrijete glasnice i skupite malo hrabrosti.

FOTO: Facebook / Karaoke Club Praćka
FOTO: Facebook / Karaoke Club Praćka

Zags Caffe

Na adresi Horvaćanska 17a, možete se proslaviti svojim glasom srijedom na natjecanju za najbolji glas Save. Zags Caffe također organizira karaoke petkom i subotom. Kada se točno održavaju karaoke, možete saznati na njihovim službenim Facebook stranicama.

FOTO: Facebook / Zags Caffe
FOTO: Facebook / Zags Caffe

Hangout Bar

U Tomićevoj na kućnom broju 5a, svake srijede od 20:00 možete se proslaviti svojim glasom u Hangout Baru. Osim karaoke, organiziraju i pub kvizove, stoga ako se niste ohrabrili pokazati svoje glasovne sposobnosti, možda se možete okušati u kvizovima znanja.

FOTO: Facebook / Hangout Bar
FOTO: Facebook / Hangout Bar

Nekada je u Zagrebu izbor kafića s karaokama bio veći, te ste na svakom koraku mogli čuti nadarene i manje nadarene pjevače. Poznati karaoke klubovi bili su Dublin Pub na Maksimirskoj, Movie Pub na Savskoj cesti, Baredo u centru grada te brojni drugi.

Znate li vi gdje se još u gradu održavaju karaoke? Pišite nam na [email protected]


Komentari